Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt a véresre harapdált kislány anyukája
Életmód hírek

Megszólalt a véresre harapdált kislány anyukája

Elvittem orvoshoz, majd amikor hazavittem és átöltöztünk, megláttam, hogy a nemi szerve is meg van harapva! Majdnem elájultam! Másnap hiába kerestük az igazgatónőt, az óvónő pedig, aki a gyerekekkel volt aznap, annyit mondott: “csak egy pillanat műve volt”.

,,Volt egy okos, gyönyörű, életvidám kislányunk, akit most tönkretettek! Azóta a legkisebb dolgokon is elsírja magát, de gyakran álmában is felsír”

– mondta az édesanya, Horváth Sarolta Hajnalka. A szörnyű eset egy budai óvodában történt.

,, Jázmin panaszkodott, hogy bántják az oviban, de ekkor még nem tudtuk, hogy ennyire komoly. Egyszer, amikor mentem érte, megláttam az arcán az óriási harapásnyomot, amitől teljesen kikészültem. Elvittem orvoshoz, majd amikor hazavittem és átöltöztünk, megláttam, hogy a nemi szerve is meg van harapva! Majdnem elájultam! Másnap hiába kerestük az igazgatónőt, az óvónő pedig, aki a gyerekekkel volt aznap, annyit mondott: “csak egy pillanat műve volt”.

Megszólalt a véresre harapdált kislány anyukája

Azzal védekeznek, hogy az ,,anyaotthonos” gyerekekkel mindig is baj volt, de minket ez nem vigasztal! Jázmin elmondta, hogy akkor történt vele mindez, amikor kiment a mosdóba felügyelet nélkül, és utánament két fiú. Követeljük, hogy azonnal vizsgálják ki az esetet!

A Ripost megkereste az óvodát, ám azt mondták: az intézmény igazgatónője váratlanul szabadságra ment, a helyettes pedig nem kívánt nyilatkozni.

A kislány édesanyja feljelentést is tett, de feljelentését elutasították arra hivatkozva, hogy az elkövető nem büntethető.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Agybeteg intézkedések, próbálkozások: Halott apja tartozását hajtanák be Rékán – 1,3 milliót követelnek a 3 éves kislánytól! Oszd meg!

Géza

Nem vagyunk mi angyalok!

info

Új életet kezdeni bevándorlóként

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------