Image default
Életmód hírek

Megszólalt a véresre harapdált kislány anyukája

Elvittem orvoshoz, majd amikor hazavittem és átöltöztünk, megláttam, hogy a nemi szerve is meg van harapva! Majdnem elájultam! Másnap hiába kerestük az igazgatónőt, az óvónő pedig, aki a gyerekekkel volt aznap, annyit mondott: “csak egy pillanat műve volt”.

,,Volt egy okos, gyönyörű, életvidám kislányunk, akit most tönkretettek! Azóta a legkisebb dolgokon is elsírja magát, de gyakran álmában is felsír”

– mondta az édesanya, Horváth Sarolta Hajnalka. A szörnyű eset egy budai óvodában történt.

,, Jázmin panaszkodott, hogy bántják az oviban, de ekkor még nem tudtuk, hogy ennyire komoly. Egyszer, amikor mentem érte, megláttam az arcán az óriási harapásnyomot, amitől teljesen kikészültem. Elvittem orvoshoz, majd amikor hazavittem és átöltöztünk, megláttam, hogy a nemi szerve is meg van harapva! Majdnem elájultam! Másnap hiába kerestük az igazgatónőt, az óvónő pedig, aki a gyerekekkel volt aznap, annyit mondott: “csak egy pillanat műve volt”.

Megszólalt a véresre harapdált kislány anyukája

Azzal védekeznek, hogy az ,,anyaotthonos” gyerekekkel mindig is baj volt, de minket ez nem vigasztal! Jázmin elmondta, hogy akkor történt vele mindez, amikor kiment a mosdóba felügyelet nélkül, és utánament két fiú. Követeljük, hogy azonnal vizsgálják ki az esetet!

A Ripost megkereste az óvodát, ám azt mondták: az intézmény igazgatónője váratlanul szabadságra ment, a helyettes pedig nem kívánt nyilatkozni.

A kislány édesanyja feljelentést is tett, de feljelentését elutasították arra hivatkozva, hogy az elkövető nem büntethető.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Jin és jang – Te melyik típusba tartozol?

Edit

A sikeres nők nem szerencsések a szerelemben

Edit

Megadóztatnák az esővizet Kiskunhalason

Mazsi