Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt a MÁV a zuglói vonatgázolás ügyében: ez történt szerintük – Válságos állapotban a sérült lány
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megszólalt a MÁV a zuglói vonatgázolás ügyében: ez történt szerintük – Válságos állapotban a sérült lány

Csütörtökön tehervonat gázolt el egy fiatal nőt a zuglói vasútállomáson. A nőt életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az intézmény pénteki nyilatkozata szerint a nő válságos állapotban van!

A vasúttársaság – a szokásától eltérően – most valamiért fontosnak tartotta, hogy közleményben számoljon be a részletekről.

Pénteki közleményükben már előre kérik a sajtót, ne találgassanak a csütörtökön, délután fél kettő után nem sokkal történt baleset kapcsán…

A balesetről pedig ezt írják:

„A már ismert tények alapján a vasúttársaság fontosnak tartja leszögezni, hogy a baleset az állomáson folyó peronfelújítás kordonnal elkerített munkaterületén kívül, a korábban elkészült és az utasforgalom számára átadott helyszínen következett be. A kivitelezés miatt a szakaszon sebességkorlátozás van érvényben, 80 km/óra helyett 40 km/órával mehetnek a vonatok. Az elsődleges vizsgálatok alapján a tehervonat a lassú jelet betartva közlekedett. A peronfelújítás során a biztonsági sáv a jelenleg érvényes szabályok szerint a régi, 80 cm-ről 110 cm-re emelkedik. A baleset helyszínén ennek a biztonsági sávnak a növelése már megtörtént, hiszen ezen a részen a vállalkozó már befejezte a felújítást.

A peronon a csúcsidőn kívül történt baleset időpontjában néhány utas várakozott csupán, a hangos utastájékoztató rendszeren a vonat érkezése előtt 3-5 perccel többször elhangzott, hogy a megállóhelyen hamarosan vonat halad át” – írta közleményében a MÁV.

Büntetőeljárás

Az Index egyébként korábban azt írta, a rendőrség úgy tájékoztatott: büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.

Az áldozat

Flóris István, a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgató-helyettese pénteki közleményében azt írta az MTI-nek: csütörtökön 14 óra 40 perckor vittek be a mentők egy fiatal nőt súlyos, életveszélyes koponya-, mellkas-, hasüregi és végtagsérülésekkel a traumatológiai intézetbe. Állapotát átmenetileg sikerült stabilizálni, csütörtökön életmentő műtéti beavatkozásokat végeztek el rajta. A sérültet az intenzív osztályon kezelik, állapota továbbra is válságos – közölte.

Forrás: Blikk.hu

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Rendkívüli: Fejbe lőtte magát a Fenyő-gyilkosságban is nyomozó dandártábornok! Oszd meg!

Géza

Vadabbnál vadabb teóriák láttak napvilágot az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: vajon tényleg hamis nyomokat hagytak maguk után az emberrablók?

Géza

Újabb tanárverés történt, a kormány célja az iskolai erőszak felszámolása – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!