Hirmagazin.eu
Bulvár

Megszólalnak a vádlottak, akik Nótár Mary szerint fogvatartották őt – videó; .. Azonban az énekesnő mással is perben áll..

Íme az érdekeltek nyilatkozatai..

https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/notar-mary-kiado-producer-mi-tortent?utm_source=Facebook&utm_medium=fokusz&utm_campaign=post

rtlklub

Nótár Mary kiadója újabb megdöbbentő részletekkel állt elő

Nótár Mary évekig perben állt a Sky force kiadóval, azonban azóta sem csitulnak a kedélyek  /Fotó: Fuszek GáborNótár Mary évekig perben állt a Sky force kiadóval, azonban azóta sem csitulnak a kedélyek /Fotó: Fuszek Gábor

Nótár Mary volt kiadójának tulajdonosai azt állítják, az énekesnő álterhességben kérte a segítségüket.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk: Nótár Mary és egykori kiadója között 2016. augusztusában romlott meg végleg a kapcsolat egy elszámolási vita miatt; saját fellépéseinek szerződését nem mutatták meg, neki, és a pénzátvételét is a háta mögött rendezték.

Erről Te sem maradhatsz le!

A helyzet után az énekesnő ügyvédet fogadott, aki szerződésmódosítást javasolt; Mary egykori kollégái ezt el is fogadták, így az énekesnő 2016 szeptemberében személyesen ment el volt menedzsere házához ez ügyben, azonban amikor a bejárati ajtóhoz ért, visszarántották a karjánál fogva, majd a dolgozószobáig ráncigálták. Ezt követően rázárták az ajtót, majd akarata ellenére sem engedték ki, megfélemlítés céljából pedig egy kard is volt az asztalon.

Az ügyet végül másodfokon lezárták és a kiadó pénzbüntetést kapott, Sky force tulajdonosai azonban elutasítják az ítéletet. Lakatosné Száva Rita és fia, László most a Story Magazinnak szólaltak meg az ügyben és árultak el részleteket a Maryval való közös munka kapcsán.

Rita ugyanis arról számolt be, hogy volt az énekesnővel egy öt évre szóló szerződésük, az aláírásakor pedig Mary azt mondta, hogy amíg színpadra tud állni, addig velük akar dolgozni.

Majd 2016 szeptemberében egy megbeszélés során azzal áll elő, hogy segítsenek megjátszani neki, hogy terhes.

Örökbe akart fogadni egy kisbabát, akiről azt hazudta volna, hogy az övé, ő hordta ki, ő szülte meg, miközben álhasat hord. Mi az első pillanatban kerekperec visszautasítottuk, hogy ebben bármilyen szinten is részt vegyünk. Ebből vita lett, majd egyszer csak kiviharzott, és többek között azt is mondta: hogy akkor megoldja nélkülünk– állítja a kiadó egyik tulajdonosa, Rita, aki hozzátette az eset után hat nappal tudták meg, hogy testi sértés vádjával feljelentette őket az énekesnő

Valamint hozzátették, hogy Mary említést tette egy kardról is a dolgozószobában, azonban ilyen részlet az ítéletbe sem került bele.

Száva fia, László szerint ez csak egy menekülőút volt számára, hogy összeférhetetlenségre hivatkozva felbonthassa egyoldalúan a szerződést.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Félszeg Adonisz nyerheti meg nekünk az Eurovíziót

Mazsi

Rémálmaidban sem gondolsz arra, ami ennek a nőnek az arcával történt

Mazsi

Élete legnehezebb pillanatairól vallott Détár Enikő: a kirúgás és a gyász után is talpra állt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------