Főoldal » Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése – VIDEÓ
Média és szórakozás

Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése – VIDEÓ

A néha arrogáns, vagány séf védjegye szerint szerepel a műsoraiban. A meglepően hosszú ideje futó sorozat minden évadja bővelkedett sikerekben, kudarcokban, humorban és könnyekben, amit egyértelműen a skót származású Gordon vitt a hátán.

Nyilvánvalóan jól érezték 17 évaddal ezelőtt a Pokol konyhája címmel futó amerikai főzős reality producerei, hogy be fog jönni a nézőknek a sokszor vállalhatatlan stílusú, lelki összeroppanásoktól sem mentes játék, melyben szakácsjelöltek küzdenek egymással az azóta igazi világsztárrá vált Gordon Ramsay kegyeiért.
Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése
Gordon Ramsay (Fotó: AFP)

A meglepően hosszú ideje futó sorozat minden évadja bővelkedett sikerekben, kudarcokban, humorban és könnyekben, amit egyértelműen a skót származású Gordon vitt a hátán. Kialakított magának egy ellentmondásos karaktert, ami ugyan megosztja a nézőket, de még inkább egyesíti is őket a szenvedő szakácsok láttán. Erre a brandre aztán rálicitált Ramsay, majd több és több főzős realityt készített, és évek óta ez egyik legismertebb sztárséf a világon.

Mégis, megszokhatatlan azt a megalázó stílust látni, amikor szinte összetűzést provokálva beszél a játékosokkal, legyen az bármilyen korú vagy nemű ember. Most éppen Robynnal, a Pokol konyhája aktuális évadjának egyik női szereplőjével tolta túl a „rossz modort”, amikor félrehívta egy négyszemközti raportra.

„Mi történik itt?! Mi van veled?! (Ekkor kizavart káromkodva egy másik játékost.) Ébresztő!” Ezután számonkérte az elkészített ételek állagát, majd közölte a nővel, hogy takarodjon ki a helyiségből.

Az egész koncepció drámai része arra épül, hogy az egymás ellen és egymásért is versengő játékosok egymást is vegzálják, főleg, ha a főnök erre amúgy megteremti a zaklatott hangulatot. Az étel pedig csak másodlagos.

forrás: hiradó.hu/Hollywoodlife.com

Hasonló hírek

A magyar-olasz kultúrális kapcsolatokat erősítheti a Piedonéről készült dokumentumfilm! (A cikk videót tratalmaz) Oszd meg!

Géza

Újra beszólt Tvrtko

Edit

Google keresések tükrében: erre keresett Magyarország 2015-ben

Edit