Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése – VIDEÓ
Média és szórakozás

Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése – VIDEÓ

A néha arrogáns, vagány séf védjegye szerint szerepel a műsoraiban. A meglepően hosszú ideje futó sorozat minden évadja bővelkedett sikerekben, kudarcokban, humorban és könnyekben, amit egyértelműen a skót származású Gordon vitt a hátán.

Nyilvánvalóan jól érezték 17 évaddal ezelőtt a Pokol konyhája címmel futó amerikai főzős reality producerei, hogy be fog jönni a nézőknek a sokszor vállalhatatlan stílusú, lelki összeroppanásoktól sem mentes játék, melyben szakácsjelöltek küzdenek egymással az azóta igazi világsztárrá vált Gordon Ramsay kegyeiért.
Megszokhatatlan Gordon Ramsay üvöltözése
Gordon Ramsay (Fotó: AFP)

A meglepően hosszú ideje futó sorozat minden évadja bővelkedett sikerekben, kudarcokban, humorban és könnyekben, amit egyértelműen a skót származású Gordon vitt a hátán. Kialakított magának egy ellentmondásos karaktert, ami ugyan megosztja a nézőket, de még inkább egyesíti is őket a szenvedő szakácsok láttán. Erre a brandre aztán rálicitált Ramsay, majd több és több főzős realityt készített, és évek óta ez egyik legismertebb sztárséf a világon.

Mégis, megszokhatatlan azt a megalázó stílust látni, amikor szinte összetűzést provokálva beszél a játékosokkal, legyen az bármilyen korú vagy nemű ember. Most éppen Robynnal, a Pokol konyhája aktuális évadjának egyik női szereplőjével tolta túl a „rossz modort”, amikor félrehívta egy négyszemközti raportra.

„Mi történik itt?! Mi van veled?! (Ekkor kizavart káromkodva egy másik játékost.) Ébresztő!” Ezután számonkérte az elkészített ételek állagát, majd közölte a nővel, hogy takarodjon ki a helyiségből.

Az egész koncepció drámai része arra épül, hogy az egymás ellen és egymásért is versengő játékosok egymást is vegzálják, főleg, ha a főnök erre amúgy megteremti a zaklatott hangulatot. Az étel pedig csak másodlagos.

forrás: hiradó.hu/Hollywoodlife.com

Hasonló hírek

A menekültválságról szóló film nyerte az Arany Medvét

info

Új karácsonyi dallal rukkolt elő a Green Day + VIDEÖ

Edit

Egy hét után felállt a TV2 gyönyörű műsorvezetője

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------