Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszenvedtek érte, de végre boldogok: tizenöt évvel a Nagy Ő után talált rá a szerelem Molnár Anikóra – fotó
Bulvár

Megszenvedtek érte, de végre boldogok: tizenöt évvel a Nagy Ő után talált rá a szerelem Molnár Anikóra – fotó

Pomáz — Tizenöt évvel A Nagy Ő párkereső műsor után, Molnár Anikó (44) révbe ért, de 49 esztendős szerelme is megszenvedett a boldogságukért.

– Akkor döntött, hogy nem enged el, amikor már lemondtam róla – vázolta a realitysztárból lett sminktetováló, aki több éve ismeri szíve választottját.

– Rendőrautó állt meg a szomszédnál, majd egy magas, helyes férfi szállt ki belőle. Helyszínelni kezdett, és mivel sejtettem, hogy betörés történhetett, kimentem, hogy felajánljam a térfigyelőm felvételét, de már a köszönésnél éreztem, van köztünk valami. Akkor még párkapcsolatban éltem, egyértelmű jelzést adni nem akartam, de ő sem lépett. Sejtettem, hogy foglalt, ami utólag be is igazolódott – emlékezett Anikó.

Anikó és rendőr pár-ja megszenvedett a kapcsolatukért, de most igazán boldogok. /Fotó: Facebook

– Ahogy telt-múlt az idő, azon vettem észre magam, hogy mindig az eszemben jár, és boldogan köszöntem rá, amikor egy év múlva összefutottunk egy konditeremben. Visszamosolygott, de nem közeledett. Próbáltam nem gondolni rá, ami persze, nem sikerült. Megint eltelt egy év, és névnapi üzenetet küldött a közösségi oldalamra. Rögtön tudtam, ki az, és remegő gyomorral válaszoltam. Levelezni és közeledni kezdtünk, majd mind a ketten lebuktunk, mert már a partnerünk előtt sem tudtuk leplezni, hogy mit érzünk – ismerte el az egykori Nagy Ő sóhajtva.

– Évekig tartó nehéz időszak következett, mindkettőnknek sok konfliktusa volt. Előbb én döntöttem, hogy kilépek a kapcsolatomból. Sodródó típus vagyok, érzelmekért elvből nem harcolok, de az a nő sem vagyok, aki beletörődve bemagyarázza magának, hogy „jól van ez így, végül is jó ember, és még az állataimat is szereti”, ami nálam valóban fontos szempont. Miután szakítottam, nyitottabbá és befogadóbbá váltam, de a feszültségek ezzel nem múltak el. Eljött a pont, amikor elegem lett a tépelődéséből. Majdnem belehaltam, de elengedtem és megértette, ennyi idősen én már nem akarok bujkálni. Nekem társra van szükségem, és végül mellettem, mellettünk döntött – tette hozzá Anikó.

A szerelmesek időközben az együttélés próbáját is kiállták.

– Egy hétre elrepültünk az egyiptomi nyárba, mert tudni akartuk, nem megyünk-e egymás agyára, ha huzamosabb ideig, megszakítás nélkül egy légtérben tartózkodunk, és nem vetődött fel probléma – mesélte Molnár Anikó, aki a nagy ő-jét a Nagy Ő sarm es-sejki helyszínére is elvitte. – Amikor 15 éve ott forgattunk, bosszankodtam, mert körülnézni nem volt időm. Szívesen gondolok vissza arra a műsorra, de a tengerparti romantika az igazival az igazi.

Már nem lehet gyermeke 

Molnár Anikó sokáig kereste a boldogságot, a Nagy Ő után egy évig Bochkor Gábor (54) műsorvezető kedvese is volt. Majd 10 éve abortuszon esett át, és a Jakupcsek Plusz márciusi adásában elmondta, természetes úton nem lehet gyereke. A civil életben megtalálta a számítását. Helyiséget bérel az Árpád hídnál lévő Beauty Bar szépségszalonban, ahol sminktetováló.

– Üzletvezető is voltam, de nem nekem való – ismerte el.

Forrás: Blikk.hu

Molnár Anikó Fotó: Blikk

Hasonló hírek

A Playboyban nem lesz több teljesen pucér nő

info

Újabb, nem várt csapások érték Détár Enikőt

Mazsi

Brad Pitt siralmas állapotban van

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------