Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszégyenítette vőlegényét a neten, miután megtudta, hogy mennyibe került az eljegyzési gyűrűje
Életmód hírek

Megszégyenítette vőlegényét a neten, miután megtudta, hogy mennyibe került az eljegyzési gyűrűje

Mielőtt feltenné a nagy kérdést, minden férfi elgondolkozik rajta, hogy mennyi is az az összeg, amit szándékozik és leginkább képes kiadni egy eljegyzési gyűrűért. Miközben a legtöbben úgy vélekednek, hogy az ár teljesen mindegy, egyesek igenis elvárják, hogy nagyjából 1-3 havi fizetésnek feleljen meg az értéke. 

Nemrégiben egy nő, aki az utóbbiak táborát erősíti, úgy döntött, hogy megszégyeníti a vőlegényét, amiért túl kicsi gyémántgyűrűt kapott.

A csalódott nő egy anonim posztban hosszasan arról panaszkodott, hogy a vőlegénye egy ‘olcsó’, 1.674 dolláros (közel 480.000 Ft) gyűrűvel szúrta ki a szemét, mintha csak egy műanyag játékról lenne szó. A nő abban a reményben tette közzé tapasztalatát, hogy szimpátiára lel.

Íme, a kérdéses poszt:

“DP megkérte a kezemet egy gyémánt foglalatos fehérarany gyűrűvel. Annyira izgatott és boldog voltam, hogy igent mondhassak, de amikor megláttam a gyűrűt, nagyon csalódott lettem. Az első gondolat, ami eszembe jutott: “kicsi”.

A típusát illetően semmi kivetnivalóm nincsen, hiszen én is gyémánt foglalatos gyűrűt választottam volna, de úgy egészében – az arany színe és az a kis kő…

A fizetése 6 számjegyű és alapvetően nagyon nagyvonalú szokott lenni, de amikor megláttam a blokkot, megtudtam, hogy 1.674 dollárt fizetett érte, ami sokkal kevesebb, mint amit képzeltem, hogy költeni fog egy ilyen jelentős ékszerre.

Valaki a munkahelyén azt mondta, hogy ‘ha ilyen nagy ügyet csinál belőle, akkor talán nem ő az igazi nő számodra.’

Ideálisan az lett volna a legjobb, ha együtt választjuk ki a gyűrűt és egy különleges nap keretében megtaláljuk azt, ami mindkettőnknek tetszik.

Mivel minden egyes nap hordani fogom és egy igazán fontos ékszerről van szó, szerettem volna, ha odáig lehetek érte, de nem vagyok. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ti mit tettetek?”

A bejegyzést az olvasók természetesen nem hagyták szó nélkül

“Az én gyűrűm összesen 25 dollárba került. Nem érdekel. A szerelmünk sokkal fontosabb, mint a gyűrű ára.”

“Ha 6 számjegyű a fizetése, akkor lehet, hogy azért vette a kicsi gyűrűt, hogy megtudja milyen is valójában és nem egy anyagias aranyásót akar feleségül venni. Úgy tűnik a nő megbukott a teszten.”

“Örülj neki, hogy egyáltalán kaptál gyűrűt – megérdemelnéd, hogy egyedül maradj életed végéig, amiért ilyen felszínes és anyagias vagy.”

“Nem egy gyűrűtől lesz jó a házasság, hanem a belefektetett munkától. 40 éve vagyok házas és nem volt gyémántgyűrűm. Soha nem is akartam. Úgy gondoltam, hogy a keményen megkeresett pénzt nem éri meg arra pazarolni. Képzeld, ugyanolyan boldog vagyok!”

Te mit gondolsz erről?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Komoly árat fizetett Polgár Judit a sikerért – Egy nevelési kísérlet része volt (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Ismét útnak indul a magyar kerékpáros békenagykövet

Géza

Az orosz “füvesasszony” szerint ezek a gyógynövények 1000-szer többet érnek, mint a gyógyszerek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!