Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszavazta a dán parlament: lakatlan szigetre kerülhetnek a migránsok
Külföld

Megszavazta a dán parlament: lakatlan szigetre kerülhetnek a migránsok

Új bevándorlásellenes törvényeket szavazatott meg a dán parlament, többek között kitoloncolási központot fognak létrehozni a bűnöző migránsok számára egy lakatlan szigeten.

A változtatásokat paradigmaváltónak nevezte a bevándorlásellenes Dán Néppárt, amely régóta kardoskodott a törvények elfogadása mellett – írja a 888.hu.

Szír migránsok Dániában. FORRÁS: AFP/BAX LINDHARDT

Az új törvények többek között jelentősen csorbítják az integrációs törekvésekre szánt anyagi forrásokat,korlátozni fogják az úgynevezett láncmigrációt (más néven: családegyesítést), ezen felül pedig a lakhatási engedélyek innentől kezdve csak ideiglenesek lesznek, és könnyebben vissza lehet majd őket vonni.A most elfogadott változtatások szerint az eddig lakatlan Lindholm szigetét egy kitoloncolási központtá tennék,ahova az elítélt, büntetett előéletű migránsokat küldenék – onnan pedig vissza abba az országba, ahonnan jöttek.

Lindholm szigete. FORRÁS: 888.HU

Ez volt az, ami a legtöbb vitát váltotta ki a bevándorláspárti médiumokban, a döntést a pénzügyminiszter a következőképp indokolta:Kevesebbet tud mozogni az, aki egy elhagyatott szigeten van. Így jobban tudjuk ellenőrizni a bevándorlók mozgását.Dánia bevándorlásellenes politikája tehát tovább folytatódik, és a héten a Dán Néppárt már kezdeményezte, hogy a svéd határon ideiglenesen bevezetett határellenőrzést tegyék állandóvá.

Emellett továbbra is a kitart a dán kormány amellett, hogy amelyik országot biztonságosnak nyilvánították, oda térjenek haza a Dániában tartózkodó migránsok.

Forrás: Origo, 888

Hasonló hírek

Szörnyű baleset: kényszerleszállást hajtott végre egy repülő Ukrajnában, legalább négyen meghaltak

Mazsi

Agyonverték Romániában a vállalkozót..

Géza

Franciaország az idén szabadon engedett majdnem 500 fő veszélyes terroritát, abból ezek között is van! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------