Hirmagazin.eu
Főoldal » Mégsem erőszakolta meg a gyereket a 15 éves fiú? Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Mégsem erőszakolta meg a gyereket a 15 éves fiú? Oszd meg!

A vád szerint megerőszakolta hatodikos iskolatársát egy 15 éves gyáli fiú, barátja pedig segített neki. A bíróság felmentette a fiatal fiút, társát, a másodrendű vádlottat viszont elítélte. Az ítélet viszont még nem jogerős.

A Budapest Környéki Törvényszéken a 15 éves fiút felmentették a szexuális erőszak vádja alól, mivel sem erőszakot, sem minősített fenyegetést nem tudtak megállapítani. A bíróság szerint a kiskorú lány nem ellenkezett az aktus ellen, és a fiatal fiú akkor még nem tudta, hogy hány éves a lány.

A 16 éves másodrendű vádlott viszont igen, hiszen az osztálytársa volt.Emiatt őt a bíróság bűnösnek találta, és egy év fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztésre ítélte, két év próbaidőre felfüggesztve, és pártfogó felügyeletét is elrendelte mellé. A döntésben enyhítő körülménynek számított, hogy bűnsegédként vett részt a bűncselekményben.

A tárgyaláson az ügyész az elsőrendű vádlott esetében fellebbezést nyújtott be a bűnösség megállapítására és büntetés kiszabására, a másodrendű vádlottnál pedig három munkanap gondolkodási időt kért.

Az ítélet nem jogerős.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Megdöbbentő: turista lányt erőszakolhattak meg egy budapesti lakásban?

Mazsi

Értékes őskori és középkori leleteket találtak egy házkutatás során Balatonszárszón

info

Családi tragédia

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!