Bulvár

Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről – VIDEÓ

Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről

Whitney Houston felnőttként függőséggel küzdött, de most arra is fény derült, hogy gyermekként komoly trauma érte.

Kiderült, hogy Whitney Houstont gyerekként szexuálisan zaklatta az egyik rokona – derült ki az énekesnőről szóló dokumentumfilmből.

A cannes-i filmfesztiválon mutatták be a Whitney Houston életéről és drogproblémáiról szóló Whitney című dokumentumfilmet, amelyből egyebek mellett kiderült, hogy az énekesnőt unokatestvére, az ugyancsak zenész Dee Dee Warwick molesztálta.

A filmben féltestévre, a korábbi NBA-játékos, Gary Garland-Houston számolt be róla, hogy Warwick szexuálisan zaklatta őt és nővérét – írja a Daily Mail. Állítását egy másik interjúban Whitney nagynénje és későbbi asszisztense, Mary Jones is megerősítette: az énekesnő neki beszélt is arról, hogy gyerekkorában molesztálta Warwick.

Whitney Houstont 48 éves korában, 2012-ben találták holtan egy Los Angeles-i szálloda fürdőkádjában. A lakosztályban gyógyszerek voltak, az énekesnő szervezetében pedig kokain nyomaira bukkantak és szívbetegséget is megállapítottak nála. A halál okaként végül hivatalosan mégis baleset miatt bekövetkezett fulladást állapítottak meg a hatóságok.
Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

18+ Drágult Kelemen Anna teste

Edit

Sokmilliós pénzügyi csalásba keveredtek Bódi Gusztiék

Mazsi

A halál kapujában állt: emberi roncs lett a zenészből – FOTÓK!

info