Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről – VIDEÓ
Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről
Whitney Houston American Music Awards Los Angeles, Ca 1988, Image: 168087466, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről – VIDEÓ

Hirdetés

Whitney Houston felnőttként függőséggel küzdött, de most arra is fény derült, hogy gyermekként komoly trauma érte.

Kiderült, hogy Whitney Houstont gyerekként szexuálisan zaklatta az egyik rokona – derült ki az énekesnőről szóló dokumentumfilmből.

A cannes-i filmfesztiválon mutatták be a Whitney Houston életéről és drogproblémáiról szóló Whitney című dokumentumfilmet, amelyből egyebek mellett kiderült, hogy az énekesnőt unokatestvére, az ugyancsak zenész Dee Dee Warwick molesztálta.

A filmben féltestévre, a korábbi NBA-játékos, Gary Garland-Houston számolt be róla, hogy Warwick szexuálisan zaklatta őt és nővérét – írja a Daily Mail. Állítását egy másik interjúban Whitney nagynénje és későbbi asszisztense, Mary Jones is megerősítette: az énekesnő neki beszélt is arról, hogy gyerekkorában molesztálta Warwick.

Whitney Houstont 48 éves korában, 2012-ben találták holtan egy Los Angeles-i szálloda fürdőkádjában. A lakosztályban gyógyszerek voltak, az énekesnő szervezetében pedig kokain nyomaira bukkantak és szívbetegséget is megállapítottak nála. A halál okaként végül hivatalosan mégis baleset miatt bekövetkezett fulladást állapítottak meg a hatóságok.
Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: