Hirmagazin.eu
Főoldal » Megrázó: több ezer birka teteme úszik a tengeren a romániai hajókatasztrófa után – videó
Külföld

Megrázó: több ezer birka teteme úszik a tengeren a romániai hajókatasztrófa után – videó

Mindössze 33 birka életét sikerült megmenteni a tegnap felborult román hajón szállított 14 600 jószágából, ráadásul társaik teteme azóta is a víz felszínén lebeg.

felborult egy birkákat szállító hajó Románia partjainál, Midia közelében, azt követően, ahogy elhagyta a rakodópartot. A járművön egy 22 fős legénység illetve 14 600 birka volt, amelyek mind a vízbe zuhantak. A legfrissebb információk szomorú hírekről számoltak be: közülük mindössze 33-t sikerült kimenteni, a többi állat elpusztult a balesetben. A külföldi források arról számoltak be, ennél jóval több juh is túlélhette volna, ha a hajó segítségére sietnek, azonban ez nem történt meg. Jelenleg kritikus a helyzet az érintett térségben: a több ezer tetem azóta is a tengeren sodródik, vagy a hajó alá vannak szorulva. Az állatvédők jelenleg azon dolgoznak, legalább a román tévék élő adását szüntessék be.

A legénységnek egy tagja szintén a vízbe zuhant a borulás során, de társai kimentették őt.

14.600 sheep sank with dead ship Queen Hind in Romanian harbor Midia on Sunday 24 November immediately after departure. 33 animals have been rescued but then the vessel was abandoned by the authorities. Many more could have been rescued but now thousands of dead bodies are trapped in the shipwreck or floating on the sea. Please send an URGENT E-MAIL to the Romanian Prime minister at [email protected] and ASK him to BAN LIVE EXPORT.

Videó:

Hasonló hírek

Írország az EU első tagállama, ahol egyencsomagolást kapnak a dohánytermékek

info

Csak „madárpiszok Németország ezeréves sikertörténetében”: AfD-vezető a nácizmusról

Géza

Költöző terroristáktól retteg Spanyolország

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------