Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megrázó részletek: megszólaltak a győri horrorbaleset szemtanúi és a kamiont vezető férfi felesége..

A szemtanúk szerint a kocsiban ülő kisebb gyerek hiába próbált kijutni.

Győr — Tucatnyian próbáltak emberfeletti erővel segíteni négy emberen, akik elképzelhetetlen kínok között vesztették életüket egy Győr melletti balesetben – de a tragédiát nem lehetett elkerülni.

Az áldozatok autójukkal a 813-as úton haladtak, amikor eddig tisztázatlan okból egy gépkocsikat szállító trélernek csapódtak.

Az alig 800 kilós Daewoo Matizt a több tonnás teherkocsi az út szélére repítette és szinte teljesen összezúzta. A roncsból füst kezdett gomolyogni, a benne ülők viszont már nem tudtak menekülni.

A trélernek csapódó Daewoo lángba borult, négy utasán nem lehetett segíteni / Fotó: FacebookA trélernek csapódó Daewoo lángba borult, négy utasán nem lehetett segíteni / Fotó: Facebook

– A teherautót vezető férfi egyből kipattant és porral oltóval rohant a roncshoz. Mások is megálltak, vagy tucatnyi ember sietett a bajbajutottak megsegítésére – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki szerint három felnőtt és egy gyermek ült az autóban. Szerinte a gyerek még életben lehetett, próbált kijutni az eldeformálódott kocsiból, a két felnőtt és a fiatalember viszont nem mozdult.

Hiába volt minden erőfeszítés, a füst alól felcsaptak a lángok, a motor tűzbe borult.

– Mindenki hátrahőkölt, attól tartottak, hogy felrobban az autó – mondta együttérzően a szemtanú. A rendőrség azt közölte: egy győri család volt az áldozat, a negyvenes szülők, egy 18 éves lány és egy kisgyerek ült a kocsiban.

A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de állítólag az ütközés előtt a Matizt nagy tempóval megelőzte egy másik autó. Az nem derült ki, hogy ez a kocsi megállt-e segíteni, avagy keresik-e a tulajdonosát.

– Én akkor értem a helyszínre, mire eloltották a kocsit. Füst terjengett és egy halott feküdt az úton. Nagyon megrázó volt

– mondta az arra autózó Dávid.

A megrázó eset híre végigsöpört a világhálón. Az egyik bejegyzés alatt a teherautót vezető férfi felesége drámai vallomást tett.

„A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Ne bántsák őket. Anélkül is elég nehéz ez. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak. Borzasztóan sajnálom” – írta.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az idős asszony nyakláncára pályázott ez a rebló, a rendőrség keresi – videó

Géza

Hagyó-per: Az ügyész a nokiás dobozos pénzátadást bizonyíthatónak tartja

Edit

Gyilkosság Angyalföldön: otthonában öltek meg egy nőt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------