Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megrázó részletek: „Éreztem, ahogy ömlik rám a vére” – beszámoló az ózdi gyilkosságot túlélő anyától! Oszd meg!

Szörnyű részletekről számolt be az ózdi gyilkosságot túlélő édesanya. Bogdán Andrea két fiát brutálisan meggyilkolta az élettársa, az asszonynak pedig végig kellett néznie, ahogy a fiai meghalnak, utána pedig órákon át könyörgött a saját életéért.

Mint megírtuk, brutális gyilkosság történt az egyik ózdi lakásban november 26-án: egy 31 éves férfi, Sz. Ádám 41 éves élettársára, Andreára, illetve a nő két fiára támadt rá. Andreát életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, 16 és 18 éves fiai azonban belehaltak a késsel ejtett szúrásokba, jóllehet a férfi korábban azt mondta, szerette Andrea gyerekeit, éppen ezért költöztek egy albérletbe, ahol átlagos családként éltek.

Sz. Ádám a fiúk meggyilkolása után még órákon át gyötörte Andreát, fogva tartva őt halott fiai mellett. A kegyetlen gyilkosság részleteiről a fiait elvesztő édesanya a Ripostnak mesélt.

Andrea elmondása szerint élettársa már a gyilkosság előtti szombaton is furcsán is viselkedett, vasárnap pedig már a házban is tört-zúzott, a nő pedig arra kérte őt, hogy költözzön el. Mivel a férfi összetörte a kazánt is, így csak egy szobában tudtak fűteni – ezért aludt az édesanya a két fiával, ahol Krisztián (16) és Roland (18) végül életüket vesztették.

Bár aznap este bezárkóztak, Sz. Ádám mégis bejutott az albérletbe.

– Krisztián éjjel kiment az udvaron lévő vécére, de a bejárati ajtót nem zárta vissza. Így juthatott be Ádám anélkül, hogy észrevettük volna. Arra ébredtem, hogy egy hatalmas ütést mér a jobb halántékomra. Felriadtam, ömlött a vérem. Ahogy kinyitottam a szemem, megláttam Krisztiánt, feltámaszkodott, majd azt mondta: „Anya, mi a…”, aztán eldőlt. Ő volt az első, akivel végzett az élettársam – mondta a Ripostnak Andrea, aki Rolanddal megpróbálta elvenni Ádámtól a kést, ezért dulakodni kezdtek.

– Ahogy próbáltuk elvenni tőle a kést, ott vágott és szúrt bennünket, ahol ért. Roland segítségért akart menni, de Ádám maga után bezárta az ajtót. „Anya, anya, anya!” – kiabált a fiam, rángatva a kilincset, aztán összekuporodott, majd a kilincset markolászta, miközben Ádám halálra szurkálta őt. A gyönyörű babám arcát is megszúrta, én hiába próbáltam lefogni – mesélte az édesanya, aki fiai halála után még öt órán át könyörgött az életéért élettársának, hiszen Sz. Ádám súlyosan megsebesítette őt.

– Átrángatott a közös szobánkba, lefektetett az ágyra. Ordítottam, sírtam fájdalmamban. […] A derekamból ömlött a vér, egy ruhával elkötötte a sebet. Később megvágta a saját torkát, éreztem, ahogy ömlik rám a vére. Tiszta pólót vett, majd átölelt és azt mondta: „együtt halunk meg”. Könyörögtem, hogy hívjunk mentőt, hiszen a gyerekek is megsérültek! A szája elé tette az ujját, majd azt mondta: „Nincs semmi bajuk… Alszanak!” – emlékezett vissza Andrea, aki csak akkor tudott elmenekülni, amikor Sz. Ádám elkezdett gyengülni a vérveszteség miatt.

– Kiabáltam, ahogy az erőmből telt. Akkor talált rám a szomszédasszony. Az utolsó emlékem, hogy Ádám kiabál: „Gyere vissza, úgyis megöllek!” – mesélte az asszony.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Baleset történt a fővárosban, az Erzsébet hídnál, tegnap délután..

Géza

A bolond és a rend őrei… Oszd meg!

Géza

Lövöldözés az M5-ös autópályán, adósság miatt számolt le a barátjával

Mazsi