Hirmagazin.eu
Főoldal » Megrázó részletek a tárnoki gyilkosságról: a nagymama végighallgatta unokája kivégzését
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megrázó részletek a tárnoki gyilkosságról: a nagymama végighallgatta unokája kivégzését

A nagymama végighallgatta, ahogy unokáját kivégzi az élettársa.

Még a helyi zsaruk is meglepetten nézhettek maguk elé, amikor egy tárnoki férfi hajnaltájt azzal kereste őket, hogy jöjjenek, ugyanis meggyilkolta a feleségét. Sajnos a bejelentés nem rossz tréfa volt, a csendes, tárnoki utca egyik takaros laká­sában ugyanis valóban holtan találták az ott élő 38 éves nőt, N. Zsuzsannát.

Férje nem menekült, nem próbált szabadulni, felesége holtteste mellett várta meg a rendőröket. A ház környékén még délután is helyszíneltek, nyomozók lepték el az addig nyugodt környéket. A helyiek azóta is sokkos állapotban vannak, döbbent csendben szemlélik a hajdan boldog család házát, ahol Zsuzsa és szerelme éltek.

„Zsuzsika itt született, a férfival már évek óta, nagy boldogságban éltek együtt, mi legalábbis úgy láttuk. Imádták egymást, még a közeli telkükre is kézen fogva mentek füvet nyírni, a férfi is szeretettel nézett Zsuzsira. Egyszerűen fel sem tudjuk fogni, hogy mi vezethetett idáig, egy hangos szót, egy veszekedést sem hallottunk a házuk felől, mindenki kedvelte őket” – mesélte zaklatottan az egyik utcabeli.

A Bors úgy tudja, hogy a pár szomszédságában él a nő édesanyja, míg velük Zsuzsa 90 éves nagymamája lakott.

„Sajnos ő is otthon volt, amikor ez az egész történt. Sejtelmünk sincs, hogy miképp bírja ki ezt a megrázkódtatást, főleg, hogy valószínűleg végig kellett néznie vagy hallgatnia azt, ahogyan meggyilkolják a szeretett unokáját – tették hozzá.

A férfit elvitték a rendőrök, gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség szombaton azt közölte, hogy a férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Forrás: Ripost

Fotó: Police.hu

Hasonló hírek

Korábban már beszámoltunk a police.hu írása alapján erről a bűncselekményről! Most pedig a MEGRÁZÓ RÉSZLETEK!

Géza

Pest megyei rendőreink által megálmodott és megvalósított, az unokázós csalások visszaszorítására, megelőzésére indított program kedvező fogadtatásra talált az idősek körében! Köszönjük áldozatos munkátokat!

Géza

Csak stoppolni akart, végül négyen is megerőszakolták a diáklányt!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------