Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megrázó, mi történt egy magyar nővel a buszmegállóban – VIDEÓ

Sírva röhögtek a rendőrök, mikor kiderült, ki a betörő

A rendőrség most felhívást tett közzé, a lakosság segítségét kérik!

A Szolnoki Rendőrkapitányság szeméremsértés gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen, biciklis férfi még tavaly szeptember 23-án 18 óra körül Szolnokon, a Tiszaparti sétányon és idén, február 17-én 18 óra 15 perc körül Szolnokon, a József Attila út 63. szám előtti buszmegállóban megrázó dolgot művelt: molesztált egy nőt.

A második esetnél telefonnal levideózták a perverz férfit, aki körülbelül 170-175 centiméter magas, 30-40 év körüli, rövid barna hajú. Az elkövetésekor sötétkék színű, pufi kabátot, fekete színű nadrágot és sötét színű cipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Lövés dördült a magyar kórházban: iszonyat, ami történt

Mazsi

Tegnap kora este kigyulladt egy autó Budapesten, a lágymányosi hídnál

Géza

Így védheted meg magadat, ha meg akarnak erőszakolni! + VIDEÓ

Edit