Főoldal » Megrázó levelet kapott anyjától a türelmetlen lány. Miután elolvasta, teljesen megváltozott!
Életmód hírek

Megrázó levelet kapott anyjától a türelmetlen lány. Miután elolvasta, teljesen megváltozott!

A lány egyfolytában türelmetlenkedett édesanyjával. Aztán egy nap talált egy rövid levelet az asztalon. Alighogy elkezdte olvasni, kicsordult a könnye.

Megrázó levelet kapott anyjától a türelmetlen lány. Miután elolvasta, teljesen megváltozott!

“Drága lányom!

Egy nap, amikor látod, hogy öregszem, kérlek, legyél türelemmel, de a legfontosabb, próbáld megérteni, min megyek keresztül.

Amikor beszélgetünk, és én ugyanazt ismétlem meg ezerszer, ne szakítsd félbe azzal, hogy: “Te már ugyanezt mondtad egy perce” … Csak figyelj, kérlek. Próbálj meg emlékezni az időkre, amikor még kicsi voltál, és olvastam neked ugyanazt a mesét éjszakáról éjszakára, amíg el nem elaludtál.

Ha nem akarok fürödni, ne haragudj, és ne hozz zavarba engem. Emlékszel, amikor kislány voltál, és nem mentél zuhanyozni?

Amikor látod, hogy képtelen vagyok felfogni az új technológiákat, adj időt, hogy megtanuljam, és ne nézz úgy rám … emlékszel, drágám, én türelmesen tanítottam meg neked, hogyan kell csinálni sok mindent: az evést hogyan öltözz fel, kösd meg a cipődet minden nap … a nap, amikor látod, hogy öregszem, legyél türelemmel, de a legfontosabb, próbáld megérteni, min megyek keresztül.

Ha én néha elfelejtek valamit, adj időt, hogy emlékezzek, és ha nem megy, ne legyél ideges, türelmetlen és undok.

És amikor az öreg, fáradt lábaim nem tudnak már mozogni olyan gyorsan, mint korábban, add a kezed ugyanúgy, ahogy én adtam az enyémet neked, amikor először elindultál. Ha eljön ez az idő, ne légy szomorú, én sem leszek, csak az a fontos, hogy ott legyél velem.

Anyád, aki felnevelt”

Ugye milyen tanulságos? Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Már ötmillióan látták a gyerekorvos videóját: így kell megnyugtatni a síró újszülöttet.

Edit

A nőgyógyász figyelmeztet: nagyon káros ez a szokás, és valószínűleg te is csinálod

Géza

Frappáns felhívás a csendesebb szexre, és zseniális válasz a felhívásra! Nézd meg! :-)

Edit