Hirmagazin.eu
Főoldal » Megrázó fotók a rákban szenvedő amerikai színésznőről!
Életmód hírek

Megrázó fotók a rákban szenvedő amerikai színésznőről!

Hi­he­tet­len erőt és bá­tor­sá­got su­gá­roz ké­pein a Be­verly Hills, 90210 sztárja. Közel egy éve már, hogy di­ag­nosz­ti­zál­ták nála a vég­ze­tes kórt.

Shannen Dohertyvel 2015 augusztusában közölték orvosai a sokkoló hírt:rosszindulatú emlőrákban szenved. A színésznő lassan egy éve küzd már a halálos betegség ellen. A folyamatos küzdelem nagyon megviseli. Arcán is látszik, mennyire elfáradt már.

Tudta, az idő sürgeti, gyorsan döntést kellett hoznia. Ezért vetette alá magát egy igencsak kockázatos műtétnek, amelyben mindkét mellét eltávolították. Ezután kemoterápiára küldték, így újabb küzdelemmel kell szembenéznie, hiszen meg kell birkóznia az eljárás mellékhatásaival: a hajhullással.

Habár minden nőnek a haja az ékszere, Shannen a gyógyulás érdekében kénytelen volt elfogadni a körülményeket.Ő maga vált meg hosszú tincseitől.Ezt a folyamatot pedig lépésről lépésre megörökítette. A szívszorító, mégis bátorságot sugárzó fotókat pedig feltöltötte a Facebook-oldalára.

Shannen így üzen a ráknak! Küzd, mert le akarja győzni a rákot, küzd, mert élni akar. Ő nem adja fel!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

A vallási türelmetlenségben izzó Európában Erdély a felekezeti béke szigete lett (Január 13-a: A vallásszabadság napja Magyarországon) Oszd meg!

Géza

Mit jelent a tenyérbe rajzolt fekete pötty?

info

Te szereted azt, aki a párod mellett vagy?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------