Hirmagazin.eu
Főoldal » „Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett” – Sötét múltjáról vallott Gabriela Spanic
Bulvár

„Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett” – Sötét múltjáról vallott Gabriela Spanic

Sokan úgy gondolják, a világsztárok élete csupa öröm és csillogás, ám a háttérben néha szörnyű és sötét dolgok húzódhatnak meg. Gabriela Spanic, a Dancing with the Stars versenyzője a hot! magazinnak mesélt bántalmazásokkal teli, fájdalmas múltjáról.

– Én magam is áldozat vagyok. Évekkel ezelőtt történt, nagyon fiatal voltam, még a fiam sem volt meg. De még ma is fájó emlék, felszakadnak a sebek, ha beszélnem kell róla. Még a családtagjaim és a barátaim is csak jóval később értesültek a velem történtekről, mert sokáig titkoltam előlük, szégyelltem beszélni róla, akárcsak a legtöbb nő – kezdte a hot! magazinnak Gaby, aki rettegésben élt akkoriban, illetve az önbecsülését is megsemmisítették.

Spanic természetesen többször is feljelentette akkori élettársát, ám ezek közül egyik sem volt eredményes. Akárhányszor próbálta megvédeni magát, volt párja nekiesett, valamint halálosan megfenyegette.

– Megragadta a nyakamat és fojtogatni kezdett. Dulakodtunk, majd végül leestem a padlóra és elájultam. Amikor feleszméltem, azonnal hívtam a segélyhívó vonalat. Többször is megfenyegetett, hogy ha bárkinek is panaszkodni merek, megöl. A kapcsolatból szerencsére épségben ki tudtam menekülni, egy remek pszichológus, a családom, a barátok és a hit rengeteget segített, hogy feldogozzam ezt a traumát – fejezte be.

A venezuelai színésznő éppen ezért, hogy más nőknek ezt soha ne kelljen átélniük, egy alapítványt hozott létre, amely a Nincs több könny elnevezést kapta. A kezdeményezés lényege, hogy a nők közösen álljanak ki egymás érdekeiért, és ha valakit bármiféle elnyomás vagy bántalmazás ér, a tettest felelősségre vonják.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Hasonló hírek

Kettős gyilkosság gyanúja miatt előzetes letartóztatásban van a rapper, akinek a dala nagyon megy a slágerlistákon (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Michael Jackson haláltánca – mit üzen a popkirály tragédiája?

info

Détár Enikő ezért nem házasodik össze 10 évvel fiatalabb párjával

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!