Hirmagazin.eu
Főoldal » Megőrjít, amikor szex közben káromkodik…
18+ Életmód hírek

Megőrjít, amikor szex közben káromkodik…

Van, aki némán, néhányan csendesen, sokan beszédesen, és megint mások káromkodva szeretkeznek. Ez utóbbi miatt bizony érhet bennünket meglepetés, ha először bújunk valakivel ágyba. Téged izgatnak vagy zavarba hoznak szex közben a csúnya szavak?

Talán mindenkit ért már meglepetés, amikor az új párjával először bújt ágyba. Ilyenkor ugyanis nem csak a méretekre derül fény, hanem a szexuális-nyelvi szokásokra is. Azaz, hogy valaki csendben vagy hangosan szereti-e. No és ha hangosan, akkor milyen szavakat használ?

Van, aki ettől, és van, aki éppen ezért őrül meg…

Mindenki maga dönti el, hogy számára mi az elfogadható, ezért érdemes az első együttlét után leülni beszélgetni, többek közt a csúnya szavakról. Nyíltan mondjuk ki, minket mi zavar, és mi izgat, ha ezt nem tesszük meg, később akár a kapcsolatunk is rámehet.

Hogy miért fontos ez, elsősorban a nők számára?

Mert a szexológusok szerint a hölgyek ezen a téren átadják az irányítást a férfiaknak, így az erősebbik nem tagjának “beszédessége” vagy éppen “némasága” az, ami meghatározza mindkét fél szex közbeni viselkedését.

Egyes felmérések azt bizonyítják, hogy éppen a nők azok, akikre nagyobb hatással van az, ha az ágyban bizonyos testrészeket a nevükön nevezik, és szívesebben is használják a nyomdafestéket nem tűrő szavakat. Persze nem szabad általánosítani, más hölgyeket (ám a felmérések szerint úgy tűnik, ők vannak kisebbségben) rendkívül zavarba hoz a vulgaritás.

Hogy mit tegyünk az ágyban, ha szeretnénk kipróbálni a “szövegelést”?

Először is mindenképpen beszélgessünk erről párunkkal, hiszen ha ő teljes mértékben elzárkózik a dolog elől, akkor nem szabad erőltetnünk. Kezdjünk átlagos szavakkal, mondjunk ilyeneket kedvesünknek a telefonban, hogy “alig várom, hogy hazaérj, és végigsimítsam a testedet!”. Ha így kellőképpen bemelegedtünk, kérjük meg, mondja el a másik, mit szeretne, hogyan kényeztessük. Nevezze nevén a dolgokat. És az utolsó lépés a vágy verbalizációja, vagyis mondjuk el nyíltan és őszintén, miről álmodozunk titokban.

Ehhez azonban már nagy bizalom is kell…

Hogyan csábítsuk el a férfit szavak nélkül?
Nem kell se szó, se beszéd. Elég egy jól irányzott kacér oldalpillantás, egy szabaddá tett csukló, egy ravaszul megválasztott ajakrúzs, és máris a lábunk előtt hever álmaink férfija. Gesztusainkkal félreérthetetlen jelzéseket közvetítünk.

Hasonló hírek

Németországban csak egy kivétel van az újabb szigorítások alól

Géza

Ismét útnak indul a magyar kerékpáros békenagykövet

Géza

Szíverősítés pozitív érzelmekkel

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------