Hirmagazin.eu
Főoldal » Megölte és elásta a szigetszentmiklósi milliomos nőt: váratlan dolog történt az exrendőr tárgyalásán
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megölte és elásta a szigetszentmiklósi milliomos nőt: váratlan dolog történt az exrendőr tárgyalásán

A népes hallgatóságnak és a sajtó képviselőinek mindössze a vádirat rövidített változatát volt lehetősége meghallgatni: a védő ugyanis már a tárgyalás elején jelezte: indítványozzák a nyilvánosság kizárását, mert a vádlott bizonyos információkat csak szűk körben hajlandó elárulni.

Pedig a bűncselekmény nagyon borzalmas: egy volt zsaru pénzhez szeretett volna jutni, ezért először megfenyegette, majd megölte egy ismerőse milliomos feleségét.

Mint korábban a Blikk megírta, a gyanúsított, Sz. Attila több mint 27 éven át dolgozott rendőrként, leszerelése után magánnyomozással, őrzés védelemmel foglalkozott. Pár éven belül azonban megcsappantak a bevételei, és sürgősen szüksége lett volna pénzre.

Kapóra jött neki egy ismerőse, T. János és felesége Renáta helyzete: a házaspár közösen birtokolt egy céget, azonban a kapcsolatuk megromlott, és pénzügyi viták voltak köztük. Az asszony még okirat-hamisítást is elkövetett, hogy a férjét kipenderítse a közös vagyonból.

A vádirat szerint Attila is hasznot akart húzni ebből a viszályból: 2017. április 13-án a szigetszentmiklósi Lidl parkolójában beült Renáta autójába, és azt mondta neki: a férje 40 millióval tartozik neki, azonban a pénzhez nem tud a nő miatt hozzájutni, így nincs más hátra, minthogy Renáta fizesse ki őt. A dörzsölt üzletasszony azonban egy fillér kifizetése nélkül kitessékelte Attilát az autóból, akinek ezután azon főhetett a feje, hogyan ne bukjon le a fenyegetőzés miatt.

Elhatározta, hogy megöli a nőt: újabb találkozót kezdeményezett, amire 2017. április 27-én a délutáni órákban került sor. Renáta nem volt elég óvatos: beült Attila autójába, aki egy erdős területre hajtott, ott kiszállította őt az autóból, kisebb erővel ötször megütötte a fején, majd a zsebkésével háromszor megszúrta a hátán, egyszer a mellkasán és kétszer a nyakán. Az asszony rövid időn belül a helyszínen elhalálozott. Attila ezután eltemette a holttestet, majd magával vitte a telefonját és a táskáját.

A gyilkosságról itt írtunk részletesebben!

A gyanúsított egykedvűen érkezett a tárgyalásra. Senkire nem nézett, nem kommunikált: pedig több érdeklődő is megjelent a sajtó képviselőin kívül. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt férfi a fényképezés tényét is megtiltotta, amihez az új törvények értelmében joga van. Ahogy ahhoz is, hogy csak szűk körben osszon meg bizonyos információkat, mégha ezzel a bírósági eljárás nyilvánosságának elve csorbul.

Miután ezt az ügyvédje bejelentette, hiába tiltakozott az ügyész, a bíró zárt ülést rendelt el.

Annyi bizonyos, hogy az ügy nem zárult le a keddi előkészítő ülésen, és valamikor januárban folytatódik majd. Az ítéletről pedig már nem lehet a hallgatóságot kirekeszteni.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Telefonos csaló koppant

Géza

Durva családi viszály: szögvassal támadt a fiára

Mazsi

Fordulat a teknősgyilkos nő ügyében: kiengedték, utána még nyilatkozott is – ezt mondta

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!