Image default
Belföldi hírek

Megnyitották a Bem rakpartot

Figyelni kell a Fő utcában! A Budai alsó rakparton a Bem József tér vonalában befejeződött az aszfaltozás, mindkét irányban akadálytalan a forgalom. Sokan még mindig az elterelés szerint közlekednek, úgyhogy jó lesz figyelni.
Megnyitották a Bem rakpartot

A Bem rakpartot teljes hosszában megnyitották, a Fő utcában is visszaáll az eredeti forgalmi rend, így a Fő utca ismét a Clark Ádám tér felé lesz egyirányú. Az érintett autóbuszok (17-es pótló, a 11-es, a 39-es, a 86-os, a 111-es, a 160-as és a 260-as és a 990-es) észak felé szintén a Bem rakparton közlekednek – közölte a BKK.

Vasárnap estétől a 61-es villamos ismét a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között közlekedik, az utasoknak a Széll Kálmán téren pedig nem kell átszállniuk. Az 59-es villamos is újra a Szent János kórház és a Márton Áron tér között viszi az utasokat. Újra eredeti forgalmi rendje szerint közlekedik a 91-es, a 102-es és a 291-es autóbusz.

A Margit körúton, a Szilágyi Erzsébet fasor és Széna tér között befejeződnek a jelentős forgalomkorlátozásokkal járó felújítási munkák, ezért az erre közlekedő buszok immár végleges megállóikban, illetve végállomási fel-, leszállóhelyükön állnak meg.

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Összegyűlhetnek az aláírások az Országgyűlés rendkívüli ülésére

Géza

Változás a MÁV-nál: négy órára lesz érvényes a rövid útra váltott jegy

Mazsi

Nógrádi: megbukott ez a stratégia

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------