Hirmagazin.eu
Főoldal » Megnyitották a Bem rakpartot
Belföldi hírek

Megnyitották a Bem rakpartot

Figyelni kell a Fő utcában! A Budai alsó rakparton a Bem József tér vonalában befejeződött az aszfaltozás, mindkét irányban akadálytalan a forgalom. Sokan még mindig az elterelés szerint közlekednek, úgyhogy jó lesz figyelni.
Megnyitották a Bem rakpartot

A Bem rakpartot teljes hosszában megnyitották, a Fő utcában is visszaáll az eredeti forgalmi rend, így a Fő utca ismét a Clark Ádám tér felé lesz egyirányú. Az érintett autóbuszok (17-es pótló, a 11-es, a 39-es, a 86-os, a 111-es, a 160-as és a 260-as és a 990-es) észak felé szintén a Bem rakparton közlekednek – közölte a BKK.

Vasárnap estétől a 61-es villamos ismét a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és Hűvösvölgy között közlekedik, az utasoknak a Széll Kálmán téren pedig nem kell átszállniuk. Az 59-es villamos is újra a Szent János kórház és a Márton Áron tér között viszi az utasokat. Újra eredeti forgalmi rendje szerint közlekedik a 91-es, a 102-es és a 291-es autóbusz.

A Margit körúton, a Szilágyi Erzsébet fasor és Széna tér között befejeződnek a jelentős forgalomkorlátozásokkal járó felújítási munkák, ezért az erre közlekedő buszok immár végleges megállóikban, illetve végállomási fel-, leszállóhelyükön állnak meg.

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Orbán Viktor Donald Trump vendéglistáján

Géza

Kiemelt! Ughy Attila 5 milliárd Forint többlettel adta át a XVIII kerületet! Íme a részletek!

Géza

A nyugati sajtó valamit nagyon félreértett a magyar igazságügyi miniszter szerint

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------