Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Megnémult a sokktól az ablakon kiesett kisfiú édesanyja!

Megnémult a sokktól az ablakon kiesett kisfiú édesanyja!

Hirdetés

Két rosszul sikerült kapcsolat után két gyerekkel maradt egyedül G. Zsuzsa, az ablakon kizuhant Zsoltika édesanyja – tudta meg a Bors.

2015-08-30_090041

A napilapnak a nő egyik ismerőse azt mondta: Zsuzsa két gyermekkel maradt egyedül egy kis lakásban, melyet az önkormányzat utalt még ki neki és az első férjének. Hónapok óta csak az édesapjára számíthat, ő próbálta tehermentesíteni Zsuzsát.

Mint ismeretes, G. Zsuzsa hátfájással pihent le, kétéves kisfia mindössze kétméteres magasságból zuhant ki.Míg kisebb gyermeke aludt, Zsoltika kinyitotta a bejárati ajtót, a folyósón lévő puffot egy ablakhoz tolta, hogy megnézhesse a szomszéd óvoda udvarán játszó gyerekeket. A kisfiú kizuhant, életét a kórházban sem tudták megmenteni.

A Blikk értesülései szerint az édesanya saját magát okolja a tragédiáért, jelenleg erős nyugtatókat kap. A sokktól nem tudott megszólalni, kommunikálni egyelőre képtelen. Édesapja intézi az ügyvédjét – mesélte egy családi ismerős a lapnak.

Forrás: TheNews

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: