Hirmagazin.eu
Főoldal » Megműtötték Bochkor Gábort – Elárulta, hogy ment az operáció
Bulvár

Megműtötték Bochkor Gábort – Elárulta, hogy ment az operáció

Budapest — A műtét sikerült, a páciens újra jól lát!

„Egy leendő szemműtét kapcsán voltam szemvizsgálaton, és úgy kitágították a pupillámat, hogy azóta sem csukódik be fény hatására” – árulta el július elején Bochkor Gábor (54) a Music FM reggeli műsorában, aki a múlt héten az operáción is átesett. Volt benne szorongás, de ezt hamar felváltotta a csodálkozás.

Hál’ istennek a doktornő alaposan felkészített arra, mi következik. Megnyugtatott, hogy semmilyen fájdalmat nem érzek majd, maximum némi kellemetlen nyomást – idézte fel történteket lapunknak Bochkor, aki homályosan is nagyot nézett, amikor a magánklinika műtőjébe lépett.

– Olyan volt, mintha a Men In Black központi laborjába kerültem volna. Tiszta sci-fi, gondoltam, és már indult is a „show”. Soha nem szedtem drogokat, de ez valami hasonló lehet, afféle pszichedelikus utazás. Villódzó, színes fények, pontok és azok változásai, mintha egy műsort néztem volna – áradozott.

– Aztán egyszer csak nagy, fényes homályt láttam. Áttoltak egy másik gép alá, amelyben újabb piros pontok tűntek fel, majd egy éles zöld csík. Aha, akkor mégiscsak látok! Az egész szemenként kétszer egy percig tartott. Miután helyrerakták a szaruhártyámat, sem lencsét, sem kötést nem kaptam, csak a szigorú kikötést, hogy rendszeresen csepegtessek – mesélte Bochkor Gábor, aki azt is elmondta, élettársa, Várkonyi Andrea (43) és lányuk, Nóra (11) aggódott érte. – Nagyon izgultak, Nóri volt az első, aki sms-t küldött, hogy fájt-e, és hogy jól sikerült-e a műtét.

Bochkor 40 éves korában vette észre, hogy szabad szemmel olvasva a betűket már nem látja jól.

A repülős térkép ezer apró jelét már nehezem láttam. Több orvosnál is jártam, de a szemüvegen túl semmilyen alternatívát nem kínáltak – magyarázta a műsorvezető, aki #bochkor című tévéműsorának egyik tavalyi forgatásán kapott tippet Jakupcsek Gabriellától (55).

– Gabi jót nevetett, hogy a súgókártyáim A4-es méretűek. Akkor mesélte, ő is ugyanebben a helyzetben volt, de ezzel a lézeres módszerrel mintha újjászületett volna. Tőle kértem el a doktornő számát – mondta Bochkor, akit idegesített, hogy olvasószemüveg után kellett kutatnia. De ennek vége!

Engedéllyel repül

Bochkor Gábornak kifogástalan látásra van szüksége, hiszen a repülés a szenvedélye. Tíz évvel ezelőtt tette le az elméleti és a gyakorlati vizsgát, és időközben bizonyos vadászgépek vezetésére is szerzett képesítést.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán mondott köszönetet

Mazsi

Holtan találtak rá a Soros-hálózatot lebuktató újságíróra: véletlen?

Géza

Menedzsere semmizte ki Király Lindát: neki köszönheti, hogy nem lett világsztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------