Hirmagazin.eu
Főoldal » Megmutatta gyermekét Szinetár Dóra és Makranczi Zalán – fotó
Bulvár

Megmutatta gyermekét Szinetár Dóra és Makranczi Zalán – fotó

Első alkalommal mutatta meg kisfiát, Benjámint a sztárpár. A csöppségről a születése pillanatában derült ki, hogy Down-szindrómás, a szülők az első perctől fogva tudták: pontosan ugyanúgy fogják szeretni, mintha egészséges lenne.

“Ha a fiam a világról nem tudó, tehetetlen kis csomag lenne, akkor is ugyanúgy szeretném, imádnám, mint most” – vallotta be Szinetár Dóra a Hot! magazinnak.

Meg is mutatták a csöppséget, aki – mint elmondták – jelenleg semmiben sem különbözik kortársaitól.

“Mi jelenleg annyit tudunk, hogy Benji fizikailag egészséges baba, és az értelme is pont ott tart, ahol ennyi idős korban várható. Hogy később hogyan fog fejlődni, az nagyon sok mindentől függ, elsősorban tőlünk, hogy hogyan fejlesztjük, hogyan foglalkozunk vele” – mesélte Dóra, aki azt is elárulta, jelenleg két terápiára is járnak a babával, aminek köszönhetően a csöppség mozgásfejlődése előbbre is tart, mint egy átlagos tízhetes babának.

A pár a babával Dévény-terápián és egy vízi terápián is részt vesz, és persze otthon is sokat foglalkoznak a picivel. “Mindkét esetben nagyon fontos az őt kezelő személye: azokra a terápiákra járunk, ahol láthatóan jól érzi magát, ahol szeretik, mert meg vagyunk győződve róla, hogy ez legalább olyan fontos, mint bármely módszer fizikai hatékonysága.”

Forrás: borsonline.hu, hot.hu

Kép: blikk

Hasonló hírek

Kék, piszkosul drága és Obamának is van, mi az?

info

Andy Vajna évekkel ezelőtt Oszter Alexandrát környékezte meg!

Géza

Már a családjának is bemutatta a kedvesét: ezt mondta Hosszú Katinka nagymamája az úszónő új szerelméről

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------