Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Megmutatta csodababáit a világ legboldogabb anyukája

A 9 hó­na­pos ikrek anyu­kája a Fa­ce­bookra tett fel képet a ki­csik­ről. El­ké­pesztő, de a kis­ba­bák szem- és bőr­színe is kü­lön­bö­zik egy­más­tól! Hi­he­tet­le­nül ritka ez a je­len­ség.

Whitney Meyers, az amerikai ikerbabák anyukája Facebook-posztja felrobbantotta a netet. A fehér anyuka, és fekete bőrű partnere, Tomas Dean kisbabái ugyanis ikreknek születtek, ám egyikük, a kép bal oldalán látható Kalani az anyuka fehér bőrét és kék szemét, míg a másikuk, a kép bal oldalán mosolygó Jarani apukája barna szemét és sötét bőrét örökölte.

Megmutatta csodababáit a világ legboldogabb anyukája

Eltérő bőrszínű szülők esetén minden ötszázadik ikerterhességnél fordul elő, hogy a kicsik különböző bőrszínnel születnek. A szülők maguk is megdöbbentek, nem is gondolták, hogy náluk fog előfordulni a természetnek ez a hihetetlenül ritka csodája. Az elmúlt hónapokban az is kiderült, hogy a babák személyisége is különbözik: Kalani energikus és kalandvágyó, 9 hónaposan már mászik. Jarani inkább enni szeret, és még vár az elindulással.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hihetetlen kórkép: Pár órával a szülés előtt tudta meg egy nő, hogy terhes

Mazsi

Egy szakértő elmondja, miért nem ajánlott soha a WC fölé guggolnod

Géza

Hálapénz!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian