Image default
Technika, kommunikáció

Megmutatjuk a Facebook titkos hirdetési beállításait

forrás: BZI/hirado.hu

Bízvást lehet a rejtett beállításokat titkosnak tartani, mert a Facebook annyira eldugta az opciói között, hogy magunktól legfeljebb véletlenül találnánk rájuk.

Sokakat zavar, hogy a Facebook oldalán az érdeklődésétől rendszeresen igencsak távol eső hirdetések jelennek meg: márpedig leginkább azok láthatók, mivel a közösségi oldal még korántsem olyan ügyesen kotorászik bizalmas közléseink között, mint mondjuk a Google algoritmusai. Igyekszik a Facebook, persze, igyekszik, de ha egyszer is kattintottunk Marcus Aurelius nevére, azért még egyáltalán nem biztos, hogy jól teszi, ha örökösen az ókori Róma történetével kapcsolatos könyveket mutat az oldalain.

Szerencsére némi türelemmel viszonylag tűrhetően testre szabhatjuk, hogy milyen termékek, szolgáltatások, miegyéb érdekelhet bennünket. S mik nem.

Saját hirdetési listánk létrehozásához kattintsunk a jobb felső sarokban lefelé mutató nyílra:

Megmutatjuk a Facebook titkos hirdetési beállításait

 

Ha gondosan végighaladunk az opciókon, mostantól az eddigieknél sokkal érdekesebb – de legalábbis adekvátabb – hirdetéseket fogunk látni a Facebookon. Természetesen fölösleges keresnünk a „Nem akarok hirdetéseket látni” gombot a Beállítások között.

Hasonló hírek

Csak keveseknek jut eszébe így védeni meg az adatait

info

Beizzítja a rakétákat a Facebook, kíméletlenül törölni fogják a választással kapcsolatos kamubejegyzéseket

Géza

Tőlük szinte senki sem lehet biztonságban

Edit