Image default
Bulvár

Meglepő vallomást tett Ördög Nóra

A TV2 nép­szerű mű­sor­ve­ze­tője leg­fris­sebb blog­be­jegy­zé­sé­ben írta ki ma­gá­ból ér­zel­meit.

Sokaknak Ördög Nóra jelenti a sikeresség, a nőiesség, és nem utolsó- sorban az anyaság mintaképét. Legalábbis sokáig próbált a TV2 műsorvezetője is megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Mindig a maximumra törekedett. Aztán született két gyereke, akik mindent megváltoztattak az életében.

Be kellett látnia, hogy ő sem tud mindig mintaanya és feleség lenni.

Meglepő vallomást tett Ördög Nóra
Fotó: Markovics Gábor

„Az egy dolog, hogy nyolc év együttélés után a házasságomban már lazul a fegyelem – helytelenül persze, jegyzem meg csendesen –, de fel kell ismernem, hogy már a gyerekeim jelenlétében is össze kell kapnom magamat, ha példát szeretnék mutatni igényesség, ápoltság témakörben. Semmiképpen nem szeretném a folyamatos tökéletesség illúziójával – hiszen ez tényleg csak illúzió lehet 2 gyerek mellett…– az egy életen át tartó megfelelés csapdájába hajszolni a nőiességét épp most bontogató Micit”vallott erről Nóri legfrissebb blogbejegyzésében a kisfelfedezo.hu-n. Tudja, sok minden változott az elmúlt évek alatt, ő azonban nem adja fel.

„2017-ben igyekszem bebizonyítani a gyerekeimnek, hogy a paradicsomos tésztán, a húslevesen, a virslin és még néhány basic kaján kívül más dolgokat is tudok főzni, ráadásul nem is rosszul. És akkor talán nem fordul elő legközelebb karácsonykor az, ami most szenteste történt, hogy Mici és Venci egy emberként bundás kenyeret követeltek tőlem ünnepi vacsora gyanánt…”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vastag Csaba most még szép szóval kéri meg néhány rajongóját…

info

Minden lángokban állt: leégett Pierce Brosnan háza

info

Janza Kata párja döbbenetes kijelentést tett: „Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------