Hirmagazin.eu
Főoldal » Meglepő kérdést tett fel a riporter Asthon Kutchernek. A színész válasza az egész világot megrázta! – VIDEÓ
Külföld

Meglepő kérdést tett fel a riporter Asthon Kutchernek. A színész válasza az egész világot megrázta! – VIDEÓ

Ashton Kutchert több filmből is ismerhetjük, hiszen az egykori modell fiúból remek színész lett. Ashton jelenleg úgy szakmai, mint magánéleti szempontból nagyon boldog életet él, hiszen a gyönyörű Mila Kunis a felesége, akivel közösen nevelik kislányukat és kisfiúkat.

Meglepő kérdést tett fel a riporter Asthon Kutchernek. A színész válasza az egész világot megrázta!

Mikor az NBC-n futó Today Show egyik házigazdája, Kathy Lee Gifford megkérdezte Ashton Kutchertól, hogy mi lenne az a dolog, amivel kapcsolatban szurkolhatna neki, a színész habozás nélkül azt mondta: “Tudod, miért szurkolhatnál nekem? Amikor Barack Obama elnök lett, megfogadtam, hogy megteszek minden tőlem telhetőt azért, hogy megakadályozzam az emberkereskedelem terjedését, éppen ezért a volt feleségemmel megalapítottuk a Thorn alapítványt, ami olyan digitális berendezések kifejlesztését támogatja, amelyekkel meg lehet találni az emberkereskedőket, mivel ez a jelenség az online térben zajlik. Ezt akarjuk megakadályozni” – nyilatkozta a színész.

A Polaris Projec szervezet szerint minden hat, otthonról elszökő kiskorú közül egy az emberkereskedők hálójában köt ki, ahol többek között szexrabszolgaként végzik. És ez nem csak az Egyesült Államokban, hanem a világ számos országában gondot jelent.

Ashton Kutcer a Huffington Post-nak azt nyilatkozta: “Tudomásomra jutott, hogy 6-7 éves kislányokat adtak el pénzért, hogy megerőszakolhassák őket. Én nem akarok egy ilyen világban élni, úgy, hogy közben nem teszek ez ellen semmit.”

A Thorn alapítvány ezért mindent megtesz, hogy a tettesek kézre kerüljenek.

“Eddig már 6 ezer bajbajutott személyen tudtunk segíteni a kifejlesztett digitális módszereinknek köszönhetően, és további 2 ezer emberkereskedőt buktattunk le. A következő tervem, hogy felszámoljam az internetes gyerekpornográfiát” – közölte a Ashton Kutcher.

Forrás: storyvilág.com

Hasonló hírek

Új légvédelmi rakétákat telepített a szíriai hadsereg

Géza

Hatalmas káosz Párizs utcáin: több száz ember tüntetett, könnygázt és vízágyúkat vetettek be ellenük

Mazsi

Erőszakba átcsapó tüntetés volt Szöulban a hajókatasztrófa évfordulóján

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!