Image default
Bulvár

Meglepő ígéreteket tett Berki Krisztián, miközben beszólt Tarlós Istvánnak is

Megtartotta programismertetőjét Berki Krisztián, aki indul a főpolgármester-választáson.

Nagy ígéreteket tett: így például, hogy ingyenesen lehet majd utazni mindenkinek a BKK járatain. Beszédét azzal kezdte, hogy „vezetőként, menedzserszemléletű emberként” az a célja, hogy amit közösen eldönt az emberekkel, azt megvalósítja – írja az ATV tudósítása. A celeb szerint minden eddigi ígéret, amit a jelöltek tettek, hazugság.

Első pontjaként bejelentette, hogy ingyenessé tenné a BKV-közlekedést. Elmondta, hogy közösségi közlekedést akar, és az a a terve, hogy a turistákkal magasabb BKV-díjat fizettetne.

Budapesten közösséget alkotunk, a legfontosabb pedig az, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban eljussunk A-ból B-be

– mondta.

Második pontjában a parkolásról beszélt. Szerinte teljesen veszteséges a fővárosban a parkolás. Az önkormányzatoknak sokba kerül, ráfizetéses a parkolás. Szerinte fontos, hogy ez rendbe legyen téve.

Kedvese is elkísérte az eseményre Berkit /Fotó: Fuszek Gábor

Harmadik témakörben a mozgáskorlátozottak parkolásáról beszélt. Ezekre az autókra jól látható, 80 x 80-as táblát ragasztatna ki, azért, hogy mindig észrevegyék őket.

Tarlósnak is üzent

Berki Krisztián 8 jegyet ajándékoz az óriáskerékre Tarlós Istvánnak és családjának, hogy „október 31-én megkezdhesse nyugdíjas éveit”, illetve, hogy fentről nézhesse, ahogyan épül a főváros.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

 

Hasonló hírek

Jól megszívta a bringás, miután bemutatott az autósnak! + Videó!

info

Nem segít a párterápia: alkoholba fojtja bánatát a filmszínész

info

A 36 éves anya a saját 19 éves fiába szeretett bele, döbbenetes, ami kettőjükkel történt

Géza