Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megkínozta a 23 éves lányt – Újabb borzalmas részletek a kőbányai gyilkosságról

Még az ajtó alatt is vér folyt ki abból a kőbányai lakásból, ahol valószínűleg volt barátja, a 23 éves Cs. Dániel végzett K. Katával. A lányt az egyik kolléganője találta meg vérbe fagyva, aki azért ment fel a lakásba, mert Kata annyira félt volt barátjától, hogy megkérte a munkatársait, ha nem menne be dolgozni, nézzék meg, minden rendben van-e vele.

Mint azt a Blikk is megírta, Cs. Dániel az utcán vetett szemet a „kedves, göndör hajú” lányra, akit aztán egy közösségi oldalon keresett, és – sajnos – meg is talált. A fiút ezután sokat látták együtt a környéken Katával, a lány azonban pár hónap után véget akart vetni a kapcsolatnak; valószínűleg Dániel ebbe nem tudott belenyugodni.

A lány otthona előtt virágok és mécsesek jelezték, mennyien kedvelték az eladóként dolgozó Katát /Fotó: Varga Imre

A Ripostnak megszólalt a lány egyik szomszédja. Azt mondta, Kata rettegett volt barátjától.

– Látásból ismertük a lány barátját, sokat járt ide, de Kata szakított vele, amit Dani nem akart elfogadni. Folyamatosan zaklatta a lányt, amitől Kata egyre jobban kiborult. Korábban Daninak is volt kulcsa a lakáshoz, ezért Kata néhány napja lecseréltette a zárat.

Kata, aki az otthonától pár sarokra, egy boltban dolgozott, ezután a kollégáinak adott kulcsot a lakásához. Elmondta, mennyire fél a volt barátjától, majd arra kérte őket, ha nem jönne be időben dolgozni, menjenek fel hozzá, nézzék meg, minden rendben van-e. Kedd délután egyik kolléganője meg is jelent a lakásnál, hogy ellenőrizze a lányt, de sajnos későn érkezett.

Kedd délután három óra körül jött el Katához az egyik kollégája, ugyanis a lány nem ment dolgozni. Elfordította a kulcsot a zárban, benyitott, s akkor látta meg a vérben fekvő, mozdulatlan barátnőjét, néhány lépésre az ajtótól, a folyosó és a konyha között. Azonnal hívta a mentőket és a rendőrséget. A hatóság a helyszínelés idejére lezárta az egész folyosót, alig bírtunk bemenni a lakásunkba. Annyi vér volt a lakásban, hogy kifolyt az ajtó alatt! Úgy tudjuk, a gyilkos sokáig kínozta a lányt. Betömte egy ruhadarabbal a száját, vágásokat ejtett a testén. Én úgy hallottam, végül még a torkát is elvágta! Biztos végignézte, ahogy elvérzik és meghal, hiszen utána elvette a lány kulcsát, majd bezárta maga mögött az ajtót.

Az órákig tartó helyszínelés után egy temetkezési vállalat vitte el a fiatal lány holttestét /Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A társasház biztonsági kameráinak felvételein az látszik, hogy Kata – aki az előző este munkából hazafelé menet pizzát rendelt – találkozott az ajtóban a futárral és az őt váró Dániellel. Utóbbival együtt mentek be a kapun. Korábban a Blikknek egy szomszéd elmondta: párszor látták a fiút a lépcsőházban, de nem volt szimpatikus, látszott rajta, hogy nem stimmel vele valami. Cs. Dánielt európai körözési parancs alapján végül Frankfurtban fogták el.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Kezdhetsz aggódni, ha ilyen márkájú autód van! – VIDEÓ

Mazsi

Rendőr segítette a mentősük munkáját (+videó)

Géza

Egy tonna pacalt foglalt le a NAV Komáromnál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------