Hirmagazin.eu
Főoldal » Megkezdődött a kandeli gyilkosság tárgyalása, amely lehet, precenest teremt Németországban a migránsok kiűzésére! Oszd meg!
Kiemelt külföldi hírek

Megkezdődött a kandeli gyilkosság tárgyalása, amely lehet, precenest teremt Németországban a migránsok kiűzésére! Oszd meg!

A vádlott egy afgán menedékkérő, aki a gyanú szerint egy drogériában leszúrta volt barátnőjét. A gyilkosság után több német városban is bevándorlásellenes tüntetések kezdődtek.

A zártkörű tárgyalás sajtóhírek szerint a tervezettnél később kezdődött, a vádlott ügyvédje ugyanis új tolmácsot kért, mivel szerinte a felkért tolmács nem fordított kielégítően.

A vádlott Abdul D. afgán menedékkérő, aki a gyanú szerint tavaly decemberben megölte volt barátnőjét. Az ügyészség gyilkossággal vádolja a férfit, aki megölte ex-barátnőjét, a 15 éves Miát. A nyomozás szerint egy szupermarketbe követte a lányt, ott két kést vásárolt, majd továbbmentek egy drogáriába. Ott rátámadt a lányra, és összesen hétszer megszúrta. Az egyik késszúrás a szívét találta el a lánynak.

A tizenöt éves Mia egy hónappal korábban szakított barátjával, a gyilkosság előtt két héttel pedig feljelentést tett, mert a fiú megfenyegette őt. A férfi valószínűleg féltékenységből ölt. Az ügyvéd szerint Abdul D. megbánta tettét. A bírósági tárgyalást kommandósok védték, akik harci feladatokat is ellátnak, például terrorellenes bevetésekre is használják őket.

Folyamatosak a bevándorlásellenes tüntetések

Landauban a tárgyalással egy időben többen is tüntettek. Myriam Kern az elsők között tiltakozott Kandelben, Angela Merkel menekültpolitikája ellen. Most az ellen emelte fel a hangját, hogy a tárgyalás a nyilvánosság kizárásával történt.

Az egyik aktivista, Gerold Keefer Kandelban a gyilkosság helyszínén elsőként tartott virrasztást, Landauban pedig a tömeges bevándorlás ellen tiltakozott. Az M1-nek azt mondta: szerinte az ügyben több visszaélés is történt.

A tárgyaláson várhatóan nyolcvan tanút és több szakértőt is meghallgatnak. Kandelben a decemberi gyilkosság óta folyamatosak a bevándorlásellenes tüntetések.

Többen is nyilatkoztak, akiket zaklattak a bevándorlók

Az M1-nek ismét nyilatkoztak olyan németek, akiket zaklattak a bevándorlók. Egy édesapa arról számolt be, hogy a kislányát életveszélyesen megfenyegette egy szír menedékkérő. Egy nagymama pedig félti az unokáit a migránsoktól, csatlakozott egy aláírásgyűjtő akcióhoz is, amit már ötvenezren írtak alá.

Lányuk már jól van, de volt egy „rossz élménye” – mesélte az M1-nek egy házaspár. Ők rendszeresen vesznek részt tüntetéseken, amióta tizenhét éves lányukat az iskolában halálosan megfenyegették.

Az édesapa elmondta: Niersteinben, egy iskolában történt az incidens. Az egyik szír gyerek bántalmazott egy német kisfiút, megverte és megrugdosta. A lányuk és még néhányan a fiú segítségére siettek. A szír gyerek ezt zokon vette és egy alkalommal az utcán késsel támadt rájuk. Szerencsére el tudtak menekülni.

Nem minden este végződik szerencsésen

Az egyik portál nemrég arról számolt be, hogy egy elutasított pakisztáni menedékkérő elhurcolt és megerőszakolt egy fogyatékkal élő lányt.

A tizennégy éves Lisa Drezda belvárosában találkozott a férfival, aki kézen fogta, és egy közeli menedékszállóra vitte a lányt. A bevándorló a bíróságon azt mondta, hogy a lány saját akaratából ment vele, és a szexuális együttlétbe is beleegyezett.

Forrás: M1 Híradó

Hasonló hírek

Friss: Terrortámadás történt Brüsszelben! Oszd meg!

Géza

Most kaptuk a hírt, amit eddig titokban tartottak: Meg kell akadályozni az illegális migrációt – jelentette ki Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben az ENSZ menekültügyi főbiztosával, Filippo Grandival folytatott megbeszélése előtt!

Géza

Elkezdték kihozni a barlangban rekedt gyerekeket Thaiföldön

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------