Hirmagazin.eu
Főoldal » Megkésett a német plakátkampány
Belföldi hírek

Megkésett a német plakátkampány

forrás: M1/Ma reggel/MTI

A Fidesz frakcióvezetője a közmédiában beszélt a Quaestor-törvényt megsemmisítő Ab-döntésről is, amellyel szerint a bankok elérték a céljukat, a kártalanítás akadályozását.

 német plakátkampány

Minden eszközzel küzdeni kell a migrációs válság és a kötelező betelepítési kvóta ellen – jelentette ki a Kossuth Rádióban Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. Közölte: az e céllal indított petícióhoz már félmillióan csatlakoztak, az Országgyűlés pedig kötelezte a kormányt, hogy az EU bíróságán támadja meg a kötelező kvótáról szóló uniós jogszabályt. Ezzel kapcsolatban a kormánypárti politikus megjegyezte: a tegnapi szavazáskor a baloldali ellenzék bebizonyította, hogy inkább betelepítené a migránsokat.

Kérdésre válaszolva közölte: nem tud arról, hogy a németek megkezdhették migránsok visszatelepítését Magyarországra. Úgy vélekedett, hogy a nyugaton bírált magyar plakátkampánnyal szemben a németek afganisztáni plakátkampánya, amely otthonmaradásra biztatja az afgánokat, megkésett lépés.

német plakátkampány
A szóvivő az M1 reggeli műsorában arról is beszélt: az Alkotmánybíróságnak a Quaestor-törvényt megsemmisítő döntésével a bankok elérték a céljukat, a kártalanítás akadályozását. Halász János hangsúlyozta, hogy már eddig is számos intézkedést tettek a károsultak megsegítésére, most pedig tanulmányozniuk kell az Alkotmánybíróság döntését. Az világos, hogy a kártalanítás lehetőségét nem találta alkotmányellenesnek a testület, ellenben az elmaradt kamat után nem lehet fizetni – mondta a politikus.

Együtt: a Fidesz-KDNP szándékosan lehetetlenítette el saját ígéreteit 

Az Együtt szerint a Quaestor-botrányban a Fidesz-KDNP szándékosan olyan megoldást keresett, amely lehetetlenné teszi saját ígéreteinek betartását, és ezért másokat okol – közölte az ellenzéki párt alelnöke szerdán az MTI-vel.

Pápa Levente a Fidesz-frakció szóvivőjének korábbi, az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatára reagált, amelyben Halász János azt mondta: az Alkotmánybíróságnak a Quaestor-törvényt megsemmisítő döntésével a bankok elérték céljukat, a kártalanítás akadályozását. Az Együtt alelnöke úgy fogalmazott, hogy nem volt jogi akadálya a Quaestor-törvény betartásának, amit még a fideszes igazságügyi miniszter is elismert. Hozzátette: a Fidesz-KDNP “csúf és átlátszó színjátékának új felvonása” látható, most éppen a bankokra mutogatnak, hogy miattuk nincs kártérítés.

 

Hasonló hírek

Azonnali béremelést követel a kórházi háttérdolgozóknak a DK

Géza

A Fidesz álláspontja 1,5 percben a kvótaperről: Soros, Soros György, Soros-terv (+videó)

Géza

Durva videó a 8-as főútról: forgalommal szemben hajtott a nő, alig kerülte el az ütközést

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------