Hirmagazin.eu
Főoldal » Megkérték Liptai Claudia kezét?
Bulvár

Megkérték Liptai Claudia kezét?

A ba­rá­tok sze­rint a mű­sor­ve­zető azért annyira bol­dog mos­ta­ná­ban, mert sze­relme el­je­gyezte őt.

Liptai Claudia nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy ugyan boldog párkapcsolatban él cukrászmester párjával, Pataki Ádámmal, de az esküvőt még nem tervezgeti. Azonban úgy tűnik, hogy most változott  helyzet. Legalábbis a jelek erre utalnak.

Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Most újra hiszem, hogy nekem is jár a boldogság.

– mesélte egy újságnak Liptai régebben párkapcsolatáról.

Megkérték Liptai Claudia kezét?

Claudia ismerősei és kollégái a Kiskegyednek úgy nyilatkoztak, hogy a műsorvezetőt mintha kicserélték volna, mostanában egyszerűen ragyog a boldogságtól, és mindenkihez van egy kedves szava. A barátok szerint az esküvő napja ugyan még nincs kitűzve, de az eljegyzés már megtörtént.

Ráadásul Claudia kislánya, Panka is elfogadta Ádámot, remekül kijönnek, ami biztosan még nagyobb örömmel tölti el Claudiát, hiszen mindig is fontos volt neki lánya véleménye. Érthető tehát, hogy a közeli ismerősök egybehangzó véleménye az, hogy hamarosan esküvő lesz!

 

Hasonló hírek

Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisbabája

Edit

Mi történt? Mentőt kellett hívni Keresztes Ildikóhoz

Mazsi

Gyurcsány karácsonyi lázban ég: dalválogatással jelentkezett a politikus – Jöjjön hangulatba a „Very Feri Christmas” nótáival – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!