Image default

Megkérdezem, hogy a Együtt politikai pártban, vagy a párt szimpatizánsai között nincsenek nők, anyák? .. Megkérdezem, hogy Ti nők, anyák, mit gondoltok ennek ez embernek a magánéleti tetteiről, ami nem elválasztható a politikai embertől sem!

Én ezt gondolom:

Juhász Péter, te, aki nappal szónokoltál, szimpatizánsokat szereztél, dolgoztál pártod érdekeiben, este hazamentél, és tovább folytattad azt, amit előző este vagy reggel abbahagytál: verted, megaláztad, nyomorítottad a gyermekeid anyját, a családodat, aztán reggel jó kedvvel, nevetve újra munkába álltál a párt érdekeiben.., hogy mersz az emberek elé állni?

Megkérdezem tőled Juhász Péter: Hogy mersz te politikai választáson elindulni, hogy mered te magadat Orbán Viktorhoz, vagy bármelyik politikai vezetőhöz tenni akkor, amikor azon politikai pártok vezetőire felnéznek a választópolgárok, akik őbennük hisznek?.. És ami nagyon fontos, mindenki, akár Gyurcsány Ferenc, akár Vona Gábor, akár Szél Bernadett, akár Karácsony Gergely, akár bárki más, mindenki példás családi életet él! Te, nem vagy idevaló, te a politikai pártveztők szégyene vagy!

Hogy jössz te ahhoz, hogy nappal prédikálj, éjjel meg gyilkold egy anyának, egy nőnek az emberi méltóságát?

Bárhol, az egész világon, az értelmiségi (fejlett) országokban, az ilyen tetteket a törvény teljes szigorával illetik, még annak ellenére is, hogy az ember, megbánja bűnét.

Börtön. Kép: Hirmagazin.eu

Megkérdezem, hogy te mit bántál meg? Kértél te bocsánatot valaha is? Tudom, hogy nem kértél, mert akkor minden anyától és minden nőtől bocsánatot kellett volna kérned, mert a tettedet, a bűnödet átvitt értelemben, minden nő ellen elkövetted. A bocsánatkérés helyett emelt fővel jársz, a héten még a Fidelitas gyűlésére is elmentél, jössz, mész, intézkedsz, mintha semmi nem történt volna! Talán csak az elátkozott véletlennek köszönheted, hogy még nem vagy letartóztatva!

Az nem elég, hogy lemondasz! Kérj bocsánatot nyilvánosan a gyermekeid anyjától, kérj bocsánatot nyilvánosan minden nőtől, legfőképpen azoktól, akiknek nappal mosolyogtál, tudva azt, hogy estére újra bántalmazni fogod gyermekeid anyját!

Én azért elgondolkodtam ezen a történésen… Hogy lehet úgy bántalmazni egy anyát, hogy azt a kiskorú gyermekek ne lássák, abból a kiskorú gyermekek semmit észre ne vegyenek, mivel ezt hosszú távon, folytatólagosan tetted. Szerintem nem lehet!

Na akkor, kedves eljáró hatóság, ez már kiskorúak sérelmére elkövetett súlyos bűncselekmény (nem beszélve a többi igen súlyos bűncselekményről), ahol nincs helye annak, hogy az ilyen ember szabadlábon védekezzen, tegyen, vegyen, mosolyogjon, intézkedjen, tovább zsaroljon, a Facebook-on pocskondiázzon, és ha d ne soroljam!

Kérlek benneteket, mindenkit, azonban legfőbbképp az anyákat és a nőket, mondjátok el véleményeteket erről az esetről, és ha igazam van, írjátok meg azt, ha pedig nincs, azt is! Köszönöm szépen! Kovács Karolina

A cikket írta: Kovács Karolina

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ujjnyomok, új módszerek

Géza

Duplán bombariadózott a népszerű bevásárlóközpontban

Mazsi

Európai Nap, halálos közlekedési baleset nélkül

Géza