Hirmagazin.eu
Főoldal » Megkapta első pofonját Schobert Norbi – A Mammut-üzletházban lévő Green Life – Update Low Carb üzlet bejelentette, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntette a franchise-kapcsolatát a tréner-üzletember cégével..
Életmód hírek

Megkapta első pofonját Schobert Norbi – A Mammut-üzletházban lévő Green Life – Update Low Carb üzlet bejelentette, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntette a franchise-kapcsolatát a tréner-üzletember cégével..

A Mammut-üzletházban lévő Green Life – Update Low Carb üzlet bejelentette, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntette a franchise-kapcsolatát a tréner-üzletember cégével.

Ezt követően üzengetés kezdődött a két fél között, ám valószínű, hogy inkább Norbi bánhatja a dolgot.

A továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben. Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet – olvasható a Green Life Facebook-bejegyzésében.

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják – panaszkodnak.

Úgy folytatják: annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit. Rövid időn belül üzlet profilváltáson esik át, megcélozva a vegan és egészségtudatos fogyasztókat.

Schobert a Tv2 Tények hétfői adásában reagált a bejelentésre: “ez az üzlet konkrétan egy problémás üzlet volt, évek óta nem járt kötelező képzésre, nem tartotta be az értékesítésnek a szabályait, idegen terméket forgalmazott, tehát itt már pont megszüntetésben voltunk, és pont ráült erre a balhéra, de ennek én szívből örülök. Ebben a kereskedelmi központban hárman vártak arra, hogy joguk legyen nyitni, és pont Réka fog nyitni”.

A műsor után a Green Life új posztban reagált az adásra: a helyzet az, hogy csak megkönnyítette a dolgunkat, mert a bíróságon a hazugságait nehéz lesz bizonyítania. Mutatni fogunk január 22.-i dátummal levelet, amiben mi közöljük a megszüntetésre irányuló szándékunkat, ő viszont nem. És a többi valótlan állítását sem fogja tudni igazolni. Mindenesetre külön köszönet érte, mert az ügyvédünk dolgát megkönnyíti.

napi, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hivatalosan is elismerték: a pletyka igaz! Erősen rákkeltő anyag van a csirkehúsban!

Mazsi

Mikor szakíts? 10 intő jel

info

Egységes személyi jöhet az EU-ban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!