Image default
Külföld

Megjött Észak-Korea legújabb videóüzenete, ismét mindenkit megleptek – VIDEÓ

Az ország nyilvánosságra hozta a nukleáris üzem csütörtöki felrobbantásáról szóló felvételeket, miután az amerikai elnök lemondta találkozóját Kim Dzsong Unnal.

Friss videók láttak napvilágot az észak-koreai kísérleti nukleáris üzem felszámolásáról. A létesítmény leszereléséről készült felvételekkel reagált Észak-Korea az Amerikai Egyesült Államok elnökének csütörtöki döntésére. Donald Trump ugyanis váratlanul lemondta a június 12-i csúcstalálkozót az észak-koreai vezetővel, Kim Dzsong Unnal. Az elnök arra a “borzasztó dühre és nyílt ellenségességre” hivatkozott, amely szerinte az észak-koreai vezetés legutóbbi nyilatkozatából kitűnik.

Bár a két ország nem tart csúcstalálkozót, Észak-Korea külügyminiszter-helyettese pénteken azt nyilatkozta, még mindig szeretnének beszélni az Egyesült Államokkal és rendkívül sajnálatosnak tartják Donald Trump döntését – írja az MTI.

„A találkozó hirtelen lemondásáról szóló bejelentés váratlanul ért minket, és rendkívül sajnálatosnak tartjuk ezt” – mondta az eset kapcsán Kim Kye Gwan, Észak-Korea elsőszámú külügyminiszter-helyettese. „Kijelentjük az Egyesült Államoknak, hogy bármikor hajlandóak vagyunk szemtől szemben tárgyalni velük, hogy megoldhassuk a problémákat” – tette hozzá.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/KCNA VIA KNS

Fotó: AFP

 

Hasonló hírek

Kétéves kislány tanúvallomása alapján ítélték el a pedofilt

Mazsi

A Balkánon tetőzhet a menekültválság (Videó)

info

Ez az ország az újkori népvándorlás fő célpontja

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------