Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Megjelent a sátán egy szelet húson: bepánikoltak a hívők!
Megjelent a sátán egy szelet húson bepánikoltak a hívők! 1

Megjelent a sátán egy szelet húson: bepánikoltak a hívők!

Hirdetés

Döb­be­ne­tes pá­ni­kot kel­tett egy kép, mely az in­ter­ne­ten fu­tó­tűz­ként ter­jed. Sokan üze­net­ér­té­kű­nek vélik a hús­sze­le­ten ri­o­gató bu­kott an­gyalt.

Egy szelet marhahátszín kellős közepén rajzolódik ki a rettegett bukott angyal, a sátán. Ahogy a képen is jól látszik, a hús tetején egy vigyorgó fej két szarvval tűnik elő. Az alak teste is szépen kirajzolódik az inakból, ráadásul szárnynak tekinthető körvonalak is megjelennek körülötte. Ami azért izgalmas, mert bizony a bibliai sátánnak azok is vannak.

Megjelent a sátán egy szelet húson: bepánikoltak a hívők!

A különleges steakszelet Mexikóban került feldolgozásra és ott figyelt fel rá a húst megvásárló férfi. A kép, amit róla készített, futótűzként terjedt el az interneten.

A mexikói lakosság jelentős hányada hithű katolikus, mindennapjaik  formálója az egyház. Így az emberek többségében valóban pánikhangulatot gerjesztett a bizarr sátánkép. Többen azt mondják, Isten üzent ilyen módon, mivel szerinte változtatnunk kéne a szokásainkon. Sokan persze a természet furcsa tréfájának tartják a marhahúsban megjelenő sátánt, és véletlenek színjátékaként tekintenek az egész kálváriára.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox