Image default
Bulvár

Megírja végrendeletét a születésnapos Nagy Feró!

A 71 éves éne­kes úgy érzi, el­jött az ideje, hogy meg­fo­gal­mazza vég­aka­ra­tát! Ez per­sze nem azt je­lenti, hogy ké­szül az el­mú­lásra, csak sze­retne fel­ké­szülni min­den es­he­tő­ségre.

Január 14-én, szombaton tölti be 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró! A népszerű énekes elégedett az életével, mindent elért, amire csak vágyott. Ugyan még nem készül a halálra, a Ripost-nak elmesélte, gyakran megfordul a fejében az elmúlás gondolata.

“Ráérek majd húsz év múlva megírni a végrendeletemet!” – kezdte a Ripost-nak nevetve a Beatrice frontembere, aki egyébként remek formában van, jól szolgál az egészsége, így egyáltalán nem képtelenség, hogy megérje a 91-et!

“Felelősen kell gondolkodni! Olykor-olykor elmerengek azon, bizony a gyerekeimnek lesz könnyebb, ha mindent papírra vetek, hogy ne kelljen a halálom után ezekkel a dolgokkal foglalkozniuk.

Szándékomban áll végrendelkezni! Bár legalább tudom, ha beadom a kulcsot, nekik valamivel egyszerűbb lesz az életük anyagilag. Ugyanakkor a fájdalom mindenképpen nagyobb lesz…

– fordította komolyra a szót Feró, aki mindenkinek azt kívánja: élje meg legalább azt a kort, amit ő.

Megírja végrendeletét a születésnapos Nagy Feró!
Fotó: Szabolcs László

“Hiába vagyok hiperaktív, hiába csattanok ki az egészségtől, hiába tart fiatalon a gyönyörű kis unokám, a személyi igazolványom mindig figyelmeztet arra: eljárt felettem is az idő” – mondta lapunknak az énekes.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tragédia, felakasztotta magát a pszichiátrián Nyertes Zsuzsa barátnője

Mazsi

Felrobbant a közösségi média: A szürke 50 árnyalata főhős nélkül marad?

info

Ez aztán a fülledt hangulat! Harisnyatartóban és domina melltartóban pózolt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------