Hirmagazin.eu
Főoldal » Megírja végrendeletét a születésnapos Nagy Feró!
Bulvár

Megírja végrendeletét a születésnapos Nagy Feró!

A 71 éves éne­kes úgy érzi, el­jött az ideje, hogy meg­fo­gal­mazza vég­aka­ra­tát! Ez per­sze nem azt je­lenti, hogy ké­szül az el­mú­lásra, csak sze­retne fel­ké­szülni min­den es­he­tő­ségre.

Január 14-én, szombaton tölti be 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró! A népszerű énekes elégedett az életével, mindent elért, amire csak vágyott. Ugyan még nem készül a halálra, a Ripost-nak elmesélte, gyakran megfordul a fejében az elmúlás gondolata.

“Ráérek majd húsz év múlva megírni a végrendeletemet!” – kezdte a Ripost-nak nevetve a Beatrice frontembere, aki egyébként remek formában van, jól szolgál az egészsége, így egyáltalán nem képtelenség, hogy megérje a 91-et!

“Felelősen kell gondolkodni! Olykor-olykor elmerengek azon, bizony a gyerekeimnek lesz könnyebb, ha mindent papírra vetek, hogy ne kelljen a halálom után ezekkel a dolgokkal foglalkozniuk.

Szándékomban áll végrendelkezni! Bár legalább tudom, ha beadom a kulcsot, nekik valamivel egyszerűbb lesz az életük anyagilag. Ugyanakkor a fájdalom mindenképpen nagyobb lesz…

– fordította komolyra a szót Feró, aki mindenkinek azt kívánja: élje meg legalább azt a kort, amit ő.

Megírja végrendeletét a születésnapos Nagy Feró!
Fotó: Szabolcs László

“Hiába vagyok hiperaktív, hiába csattanok ki az egészségtől, hiába tart fiatalon a gyönyörű kis unokám, a személyi igazolványom mindig figyelmeztet arra: eljárt felettem is az idő” – mondta lapunknak az énekes.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Frei Tamás őszinte vallomása: „Csak magyar nővel tudom elképzelni az életemet”

Géza

Vajna Tímea repülőn tart Los Angelesbe Andy Vajna hamvaival

Mazsi

Meglepő bejelentést tett Benkő Dániel szerelme, intim titkot árult el

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------