Image default

Forrás: hirado.hu

Ismét önálló rendezvényként várja látogatóit a Veletech telekommunikácós, informatikai és szórakoztatóelektronikai kiállítás.

 

Megint kütyüexpo lesz Budapesten

Április 9-én a budapesti Millenáris ad otthont az évek óta növekvő méretű Veletech kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a legfrissebb okostelefonos és informatikai, valamint szórakoztatóelektronikai termékekkel, kezükbe vehetik és ki is próbálhatják azokat.

A szervezők számos olyan programmal készülnek, amelyekkel testközelből lehet megtapasztalni, hogy működnek és miképpen formálják át mindennapjainkat az iparág újdonságai és trendjei.
2016-ban egyre inkább előtérbe kerül a virtuális valóság, s ez a Veletechen is különösen hangsúlyos lesz. A hazai Nemesys Games által felépített VR Split labirintus mellett számos szimulátor és egyéb VR-élmény várja majd a látogatókat. Lehet drónokat simogatni és reptetni, vállalkozó kedvűek maguk is készíthetnek hardvereket, a különleges, egyedi építésű számítógépházak versengése (Veletech Moddingverseny) pedig garantáltan megdöbbentő látvánnyal kecsegtet.

A múltat a Mobilmementók csapatának hatalmas, régi telefonokból álló kiállítása képviseli majd, miközben a két csarnokban két különböző színpadon szakmai előadások zajlanak IoT, okos eszközök, okos autók, edukációs megoldások és egyéb érdekes témaköröket érintve.

 

 

Hasonló hírek

Retro fesztivál Siófokon

info

Vasárnap estig tart a III. Kürtőskalács Fesztivál

info

Kiállítás meghívó

info