Programinfó

Megint kütyüexpo lesz Budapesten (+Videó)

Megint kütyüexpo lesz Budapesten

Forrás: hirado.hu

Ismét önálló rendezvényként várja látogatóit a Veletech telekommunikácós, informatikai és szórakoztatóelektronikai kiállítás.

 

Megint kütyüexpo lesz Budapesten

Április 9-én a budapesti Millenáris ad otthont az évek óta növekvő méretű Veletech kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a legfrissebb okostelefonos és informatikai, valamint szórakoztatóelektronikai termékekkel, kezükbe vehetik és ki is próbálhatják azokat.

A szervezők számos olyan programmal készülnek, amelyekkel testközelből lehet megtapasztalni, hogy működnek és miképpen formálják át mindennapjainkat az iparág újdonságai és trendjei.
2016-ban egyre inkább előtérbe kerül a virtuális valóság, s ez a Veletechen is különösen hangsúlyos lesz. A hazai Nemesys Games által felépített VR Split labirintus mellett számos szimulátor és egyéb VR-élmény várja majd a látogatókat. Lehet drónokat simogatni és reptetni, vállalkozó kedvűek maguk is készíthetnek hardvereket, a különleges, egyedi építésű számítógépházak versengése (Veletech Moddingverseny) pedig garantáltan megdöbbentő látvánnyal kecsegtet.

A múltat a Mobilmementók csapatának hatalmas, régi telefonokból álló kiállítása képviseli majd, miközben a két csarnokban két különböző színpadon szakmai előadások zajlanak IoT, okos eszközök, okos autók, edukációs megoldások és egyéb érdekes témaköröket érintve.

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Medvehagyma-fesztivál Orfűn

info

Minden, amit az idei VOLT fesztiválról tudnod kell (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Kutyák és gazdik hétvégéje Fonyódon

Edit