Image default
Bulvár

Megint áll a bál Angeliné Jolie és Brad Pitt között

Még­hozzá a pénz miatt. A szí­nész ugyanis meg­elé­gelte, hogy neje mind­össze ap­ró­pénz­zel járul hozzá a csa­ládi költ­ség­ve­tés­hez.

Az elmúlt évek során Angelina Jolie már szinte teljesen rendezővé avanzsált, és a lehető legritkábban vállal szerepeket. Sőt, jelenleg úgy érzi, hogy végleg felhagyna a színészettel, és kizárólag a saját projektjeire, valamint a jótékonysági munkájára koncentrálna. Így visszautasította a Gyilkosság az Orient expresszen feldolgozásának főszerepét, valamint a Demóna folytatására sem akar aláírni. (Ez utóbbi körülbelül 80 millió dollárt hozna a konyhára.)

Ez az ötlet viszont nem igazán tetszik Brad Pittnek. A színésznek elege van belőle, hogy amíg ő évente három-négy filmre is aláír, addig a neje csak a saját álmait kergeti. Ez leginkább anyagi szempontból okoz feszültséget köztük.

Megint áll a bál Angeliné Jolie és Brad Pitt között
New York,NY-November 4: Angelina Jolie Pitt, Brad Pitt attend the WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards at the Museum of Modern Art on November 4, 2015 in New York City. @Joe Stevens / Retna Ltd. /MediaPunch, Image: 265061132, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Ugyanis Brad egy-egy szereppel 10-20 millió dollárt visz haza, addig Angie a rendezéseivel szinte csak filléreket, és közben ő maga a producere és egyben finanszírozója a filmjeinek. Viszont a jótékonykodása és a folyamatos utazgatása elképesztő összegeket emészt fel. Nem is beszélve az újabb és újabb luxusingatlanokról.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Továbbra sem hajlandó egy fedél alatt élni Oszter Sándor a feleségével!

Mazsi

Bujtor István édesanyja nem tudta, hogy fia már nem él

Mazsi

Már csak hétvégéig kell várni Katalin hercegnő kislányának legújabb fotóira

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------