Hirmagazin.eu
Főoldal » Megindult a balkáni-migránstömeg! Különböző helyszínekre, elszórtan, tucatjával érkeznek! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megindult a balkáni-migránstömeg! Különböző helyszínekre, elszórtan, tucatjával érkeznek! Oszd meg!

Illegális migránsokat tartóztattak fel Hercegszántónál. (2018. 11. 16., p – 21:43, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Bács-Kiskun megyei rendőrök Hercegszántó közigazgatási területén 2018. november 16-án 20 óra 20 perckor 7 külföldit tartóztattak fel, akik iráni állampolgárnak vallották magukat. (

Fél órán belül, 20 óra 45 perckor 18 – magát afgán állampolgárnak valló – férfit tartóztattak fel az egyenruhások Hercegszántónál.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték. (2018. 11. 16., p – 20:29, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. november 16-án 17 óra 25 perckor tartóztatták fel a határsértőt a Röszke Közúti-határátkelőhely területén. A férfi szíriai állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tíz migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 11. 16., p – 10:10, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. november 15-én 19 óra 40 perckor az autópálya-határátkelőhely területén egy magát szír állampolgárnak valló nőt tartóztattak fel.

Nem sokkal később, 20 óra 30 perckor egy belépő macedón honosságú kamion rakterében három afgán férfit találtak megbújva. A Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljába 2018. november 16-án 4 óra 30 perckor érkező szerb kamionban három afgán férfi, 6 órakor szintén egy szerb kamionban további három afgán férfi bújt meg.

Ellenőrzésük során a határsértők, sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Illegálisan léptek be Magyarország területére a külföldiek, akiket a rendőrök Barabás és Gelénes között tartóztattak fel. (2018. 11. 16., p – 09:07, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2018. november 15-én 2 óra 50 perc körül Barabás és Gelénes között elfogtak négy határsértőt.

A magukat vietnámi állampolgároknak valló külföldiek, köztük két felnőtt és két gyermek, a helyszínen magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A rendőrök az illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. A külföldi határsértőket, akik az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították, majd 2018. november 16-án átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek.

Alapinformáció: police.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elképesztő sebességgel hajtanak az autósok éjszaka, Budapesten! Nézd meg a fotót!

Géza

Holland drogdílereket fogtak el a Szigeten

Géza

„Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------