Főoldal » Meghökkentő családi titkot árult el Zoltán Erika
Bulvár

Meghökkentő családi titkot árult el Zoltán Erika

Egy­ke­ként nőtt fel. Csak idő­sebb ko­rá­ban szer­zett tu­do­mást arról, hogy édes­ap­já­nak az édes­any­ján kívül két másik nőtől is szü­le­tett gyer­meke.

Zoltán Erika épp csak felocsúdott, hogy felnőtt fejjel kapott egy húgot és egy öcsikét, nem sokkal később tudomást szerzett egy harmadik testvérről is. Tünde Amerikában él, és mindössze fél évvel fiatalabb az énekesnőnél.

“Apukám zenész volt, egy igazi zseni, emellett igencsak sármos és jóképű férfi, aki nagy Casanova hírében állt.”

Fiatal házasok voltak édesanyámmal, amikor született egy szerelemgyerek, Tünde, akiről persze soha nem meséltek a szüleim.

Meghökkentő családi titkot árult el Zoltán Erika
Fotó: Facebook

“Amikor az apukám még velünk élt, néha hallottam, hogy anyukámmal

véletlen balesetről, bocsánatos bűnről beszélgetnek, és arról, hogy szó sem lehet róla, hogy emiatt elváljanak

– mesélte a Bestnek Erika, aki kicsiként még nem érthette, miről van szó. Utólag nyertek igazi értelmet az elhangzott mondatok.

“Furcsa, mert Tünde tudott a létezésemről, miután a nyilvánosság előtt élem az életem, figyelemmel is kísérhette a sorsomat, én viszont semmit sem tudtam róla. Hároméves volt, amikor az anyukája kivándorolt vele Amerikába” – magyarázta az énekesnő, aki azt tervezgeti, szeretne mihamarabb összehozni egy találkozót a testvéreivel.

“Örülök, hogy egy csapásra ilyen szép nagy családom lett. Mindannyian azon vagyunk, hogy az elvesztegetett időt, amit külön töltöttünk, mihamarabb bepótoljuk. Soha nem gondoltam magamról, hogy képes leszek úgy szeretni a testvéreimet, ahogyan most szeretem őket.”

Egy vérből és húsból vagyunk, és ez mindennél többet ér! Összehozott minket egy életre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Óriási bajba került a reptéren Ördög Nóra és családja – VIDEÓ

Mazsi

Halálos ételt főzött férjének a nő

Mazsi

Öt év után szólalt meg a testvére! Elmondta, miért halhatott meg Bódi László Cipő

Mazsi