Hirmagazin.eu
Főoldal » Meghibásodott egy újabb felújított metró
Belföldi hírek

Meghibásodott egy újabb felújított metró

Úgy tudjuk, ismét az ajtóval volt gond.

Csütörtökön kora délután, 13 óra előtt nem sokkal a 3-as metró vonalán meghibásodott egy újabb felújított metrószerelvény.

A szerelvény járművezetője a Pöttyös utcánál kiszállította az utasokat, majd átvizsgálásra kiállt a forgalomból és elment a telephelyre.

Úgy tudjuk, ismét az ajtóvisszajelzéssel volt gond.

Magyar metrókocsi, Ganz-Huslet

Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója megerpsítette lapunk információit, elismerte, hogy valóban megtörtént az eset. Kérdésünkre elmondta, hogy ilyenkor a jelző a vezetőnek azt mutatja, hogy a metrónak nincsen minden ajtaja zárva, de a sofőr kiszállt és meggyőződött róla, hogy be voltak záródva az ajtók. Így továbbmehetett volna, de a BKV azt rendelte el, hogy ilyen esetekben biztonsági okokból mindig szállítsa ki a szerelvény az utasokat és közlekedjen a garázsba.

A vezérigazgató azt is elismerte, hogy több ilyen eset is történt a felújított metrók forgalomba visszaállítása óta, ezek egy részében mechanikai akadályoztatás volt (lásd fakocka), de jelenleg nem volt mechanikai hiba. Az eset kivizsgálása után, amennyiben nem találnak semmit, a szerelvényt visszaküldik a forgalomba. Bolla Tibor a kivizsgálás utánra ígért bővebb információt.

Legutóbb szerdán állt ki a forgalomból ajtómeghibásodás miatt egy felújított metrószerelvény, akkor a Klinikák állomáson szállították ki az utasokat. Úgy tudjuk, akkor a hiba az volt, hogy a mteró ajtaja újra és újra kinyílt.

A múlt héten szintén ajtóhiba miatt állt ki az egyik felújított metró a forgalomból, akkor azt közölték, hogy a meghibásodást egy fakocka okozta. Tarlós István ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy valaki szándékosan tehette azt oda, ezért nyomozás is indult az ügyben.

Forrás: HVG

Képek: wikipedia, hirek

Hasonló hírek

Elismerés! Olvasóink nevében is köszönjük rendőreink áldozatos munkáját! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Harc indul az illegális hulladéklerakók felszámolásáért, applikáció is segít

Géza

“A maguk ideje lejárt” – Blanka üzent Kövér Lászlónak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------