Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Meghátrált a VV Fanni-ügy koronatanúja, de hamarosan újabb kulcsfigura szólalhat meg

A hatóság nagy reményeket fűzött a jelenleg börtönben lévő tanúhoz, miután a férfi maga jelentkezett, hogy perdöntő információkkal rendelkezik a gyilkosságról..

Fanni 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt. Testét azóta sem találták meg /Fotó: Fuszek Gábor

Fanni 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt. Testét azóta sem találták meg /Fotó: Fuszek Gábor

Budapest — Hiába küldött az ügyészség egy egész csokor kérdést a VV Fanni-ügy egyik koronatanújának, a férfi nemes egyszerűséggel mindenre kitérő választ adott.

A hatóság nagy reményeket fűzött a jelenleg börtönben lévő tanúhoz, miután a férfi maga jelentkezett, hogy együtt ült a ValóVilág-sztár feltételezett gyilkosával, aki olyan információkat osztott meg vele, amiket a kihallgatásakor a rendőrségnek nem árult el.

– Sajnálom, hogy a koronatanú valamiért megijedt, így mégsem hajlandó elmondani, amit tud. Meglehet, valójában semmilyen információ nem volt a birtokában, pusztán blöffölt.

Egyébként készülök már a szeptemberi tárgyalásra, ahol Fanni barátnőjét, Erikát hallgatja meg a bíróság. Ő azért is kulcsszereplő, mert a vádlott elmondása szerint a lakásban volt, amikor Fanni állítólag rosszul lett, sőt ő hívta fel azokat a férfiakat, akik végül eltüntették a lányt – közölte Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József.

Mint ismeretes, 2017. november 20-án Novozánszki Fanni nyomtalanul eltűnt. Megölésével a dunaújvárosi B. Lászlót gyanúsítják. A fiatal lány holtteste eddig nem került elő.

Ami biztos: utoljára B.-vel találkozott: a férfi felment Fanni lakására, majd kamerafelvételek bizonyítják, hogy a garázsban álló autójába tette az eszméletlen lányt.

Védekezése szerint Fanni akkor még élt, csak részeg volt. Ő valóban betette az autójába, de pár perc múlva átadta számára ismeretlen férfiaknak.

blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Félelmetes jelenetet vettek videóra rendőreink az M1-esen: a sávját sem tudta tartani a részeg kamionos, potenciális életveszélyt teremtve ezzel – videó.. Rendőreink elfogták! Köszönjük!

Géza

1-2-3, sok.. Csak jönnek és mennek!

Géza

Kigyulladt egy családi ház Kisújszálláson, egy ember meghalt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------