Image default
Bulvár

Megható vallomás: újra együtt Berki Krisztián és Hódi Pamela

A FEM3 Café műsorvezetője az Instagram-oldalán számolt be a történtekről.

Ilyenek az igazi szülők! Bármi is történt a múltban közöttük, Hódi Pamelaés Berki Krisztián minden sérelmüket hajlandóak félretenni, ha a közös kislányukról van szó!

Megható vallomás: újra együtt Berki Krisztián és Hódi Pamela
Fotó: Szabolcs László

Így tettek most is: Natika október 29-én ünnepli ötödik születésnapját. De a nagy nap alkalmából pedig már szombaton délután összegyűlt a család, hogy együtt felköszöntsék az ünnepeltet.

Igaz, 29-én született az én kis dupla Skorpióm, de ma délután tartjuk édesanyjával és a barátokkal közösen Natkó születésnapját

– írta Krisztián, aki reggel kedvesével, Mazsival is meglepte Natit. Erről fotót is posztolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Igaz 29-én született az én kis dupla skorpióm de ma délután tartjuk édesanyjával és a barátokkal közösen Natkó születésnapját de a buli előtt egy ébredés utáni kis meglepetés még belefért hiszen: Ő Az! Ki folyton s feltétel nélkül szeret, Kinek nem ingatják szívét meg a háborgó szelek. Vele élem a mát, élem a holnapot, S mindig hallok Tőle egy rövidke mondatot… Szeretlek, Apa! Ezek őszinte szavak. Szívéből jönnek, tisztán hangzanak. Szeretet pecsétjét szívemre rányomta! Büszke vagyok Rá! Egy-szem Kislányomra! Legyen ez a nap is egy csodás nap Neked Kislányom ❤️ Végtelenül hálás vagyok és talán szavakban kis sem tudom fejezni, hogy mennyire köszönöm Neked szerelem @berkimazsi , ahogyan kislányomat elfogadtad, feltétel nélkül szereted és gondoskodsz nem csak rólam, hanem rólunk❤️ #mylove #mydaughter #myeverything #berkinatasazselyke #aberkilife #aberki #hollydays #szerelem #amieletunk #berkimazsi #aberki #happybirthday

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Vajon lesz családi kép is?

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Juliette Lewis botrányos titkai

Edit

Így zajlottak a dolgok a szakítás előtt – Megmutatjuk Curtis utolsó interjúját, mielőtt Majka kirúgta (A cikk videót tartalaz)

Géza

Csalás történt a magyar szépségversenyen! Lebuktak!!!

Mazsi