Image default
Bulvár

Meghan Markle nincs jól, és ezt ő maga ismerte be

Harry herceg pár héttel ezelőtt már kifejtette, hogy attól fél, felesége is édesanyja sorsára jut. A váratlan bejelentés sokakat meglepett, de őszintén szólva tényleg rengeteg a hasonlóság Meghan és Diana között. A legkiemelkedőbb az, hogy mindkettejük iránt megszállottan érdeklődnek az emberek, ami sokszor sajnos egyáltalán nem pozitív dolgot jelent.

Meghant rengeteg támadás érte az utóbbi két évben, mióta Harry herceg barátnője lett. A helyzeten az sem javított, hogy saját édesapja és mostohatestvére is ellene fordultak, és segítették a médiát abban, hogy rossz színben tüntessék fel a hercegnét. Senki nem nézte azt, hogy mindeközben Meghan várandós volt.

Az afrikai útjukon adott interjúban azonban őszintén elmondja, nem érzi jól magát. A riporter arról kérdezte, milyen állandóan a média kereszttüzében élni. A hercegné kifejtette, hogy minden nő kifejezetten sebezhető, amikor várandós, és ez vele is így volt. A helyzet pedig azután sem lett jobb, amikor a kis Archie megszületett.

Megrendítő látni Meghan arcát, amikor erről beszél, hiszen egyértelmű, hogy nagyon nehéz számára így élni, és nagyon megviseli a helyzet. Még azt is megköszönte, hogy a riporter megkérdezte tőle, hogy van. Elmondása szerint nem sokszor kíváncsiak erre mások.
A riporter azt is megkérdezte tőle, hogy mondhatjuk-e azt, hogy nincs jól. A hercegné pedig csak szomorúan annyit mondott, igen.

Forrás: Glamour

Hasonló hírek

Majka kiakadt a magyar celebvilágon! Bár meg kell hagyni, hogy ő maga is része…

Mazsi

Nagy szükségük volna a pénzre: sokmilliós hitel keseríti meg az Ázsia Expressz szerelmespárjának életét

Mazsi

Meg­tört a csend: ezért sza­kí­tott ba­rát­nő­jé­vel Ki­rály Vik­tor

Mazsi