Image default
Bulvár

Meghan Markle kisbabája még világra sem jött, de máris hatalmas rekordot döntött

A sussexi herceg és hercegné első közös gyermeke lenyűgöző új rekordot állított fel, és ez úgy sikerült neki, hogy még meg sem született.

Ahogy azt a Blikk is megírta, Meghan Markle tavasszal, minden bizonnyal áprilisban fogja világra hozni első gyermekét, s Harry herceg felesége mindent másképp tervez, mint sógornője, Katalin. S bár még a sussexi hercegné és herceg első kisbabája meg sem született, a csöppség máris lenyűgöző új rekordot állított fel a brit királyi családban.

Harry és Meghan babája fogadási őrületet váltott ki, az emberek rengeteg pénzt tettek fel arra, hogy vajon mikor is jön világra a baba, vagy hogy mi lesz a neme, illetve a neve. A bookmakers.tv adatai szerint több mint 8 millió fontot, vagyis körülbelül 2,9 milliárd forintban fogadtak az emberek Meghan és Harry kisbabájára.

Ez az összeg pedig jóval több, mint amit annak idején a kis György hercegre és Sarolta hercegnére fogadtak az emberek együtt. Katalin és Vilmos herceg gyerekeire összesen 3 millió fontban, vagyis körülbelül 1 milliárd forintban fogadtak.

Az emberek többsége szerint a kisbaba lány lesz, s ezekre a nevekre fogadtak a legtöbben: Victoria, Diana, Albert, Arthur, James, Alice, Charles, Elizabeth, Philip, Alfred, Mary, Alexander, Alexandria, Edward, William, Andrew, Frederick, illetve Henry neveket tartják a legesélyesebbeknek.

(Mirror)

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Követőit kérdezte Vajna Timike hogy tetszik e nekik az új méregdrága luxuskocsija

Géza

Öt év után szólalt meg a testvére! Elmondta, miért halhatott meg Bódi László Cipő

Mazsi

Kitálalt Pécsi Ildikó: Súlyos szívműtéten esett át a férje!

Mazsi