Hirmagazin.eu
Főoldal » Meghalt egy balesetben, eltemették, néhány hét múlva épségben hazagyalogolt
Külföld

Meghalt egy balesetben, eltemették, néhány hét múlva épségben hazagyalogolt

Alig egy hónapja egy Srí Lanka-i kisvárosban, Athurugiriyában történt baleset áldozataként azonosítottak egy férfit, Dandiris Pererát, amit a családtagok is megerősítettek.

A család mindezek után elvégezte a férfin a végső szertartásokat, majd nagy szívfájdalommal és gyásszal el is temették őt. Most csütörtökön azonban olyasmi történ, amire aztán senki sem számított: Perera nemes egyszerűséggel hazament meegodai otthonába, meglepve ezzel mindenkit a faluban – írja helyi forrásokra hivatkozva a 24.hu.

A családtagok sokkos állapotba kerültek szerettük láttán, aki eltűnését azzal indokolta, hogy ő február 4-én dolgozni indult, de azóta nem térhetett haza a koronavírus-járvány miatt hozz utazási korlátozások miatt.

“Mikor hazajöttem, mindenki elfutott a sokktól. Rendőrökkel kellett jönnöm, hogy elmesélhessem, mi történt. Talán én vagyok az első ember, aki látta a saját sírboltját” – nyilatkozta a férfi a helyi lapoknak.

Az eset után azonban felvetődik a nagyon fontos kérdés: ha nem Pererát, akkor kit temetett el a család? Ez sajnos azonban egyelőre még nem derült ki, ugyanis még mindig folyik a nyomozás a különös ügy körül.

24, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Növekvő terrorveszélyre és migrációs nyomásra számít a német alkotmányvédelem volt vezetője – videó

Géza

Donald Trump felvetette a NATO kibővítését közel-keleti országokkal

Kovács Karolina

Összedőlt épületek, több mint száz halott – sokkoló képek a nepáli földrengésről

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------