Hirmagazin.eu
Főoldal » Meghalt a Fekete Párduc sztárja: soha nem beszélt a betegségéről.. Isten nyugosztalja!
Külföld

Meghalt a Fekete Párduc sztárja: soha nem beszélt a betegségéről.. Isten nyugosztalja!

Szomorú hírrel indul a hétvége: meghalt Chadwick Boseman a Fekete Párduc sztárja. A világ leginkább Wakanda uralkodójaként, T’Challaként, azaz a Fekete Párducként ismerhette őt. A színész négy éve küzdött vastagbélrákkal, pénteken feladta a szervezete a harcot, 43 éves volt.

Chadwick Boseman mielőtt kiválasztotta a Marvel stúdió Wakanda királyának a szerepére, két életrajzi drámában játszott hatalmasat. 2013-ban Jackie Robinsont, azaz az első afro-amerikai profi baseballjátékost életútját mutatta be a 42-es című filmben, 2014-ben pedig a legendás énekes James Brown bőrébe bújt a Get on Up című filmben.

A tragikus hírt a színész családja tette közzé Boseman Twitter profilján, ebben a következőket írják:

“Felfoghatatlan gyásszal kell megerősítenünk Chadwick Boseman tragikus halálát. Chadwicket harmadik stádiumú vastagbélrákkal diagnosztizálták 2016-ban, az elmúlt négy évben ez ellen harcolt egészen addig, míg a negyedik stádiumba nem lépett. Karrierjében megtiszteltetés volt számára King T’Challát játszania a Fekete Párducban.”

Boseman az otthonéban halt meg családja és felesége körében.

A család közleményéből az is szerepel, hogy a színész több utolsó szerepét úgy játszotta el, hogy közben már kemoterápiára járt és több műtéten is túlesett. Chadwick Boseman soha sem beszélt betegségéről a nyilvánosság előtt. Olyan filmekben szerepelt a betegsége alatt a Bosszúállók-mozikon kívül, mint Spike Lee nemrég Netflixen megjelent háborús drámája, az 5 bajtárs, vagy idén a moziba került Viola Davisszel forgatott életrajzi dráma a Ma Rainey’s Black Bottom.

Kevin Feige, a Marvel Stúdió feje így búcsúzott Bosemantől:

Ő volt a mi T’Challák, a mi Fekete Párducunk és a szeretett barátunk. Amikor megjelent a forgatáson, sugározta magából az egyedi karizmáját, az örömöt, ami minden egyes alkalommal látszott az eredményen, a filmen is. Felejthetetlen dolgot alkotott.

A Marvel család együtt gyászol a családdal.

Variety

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Minden korábbinál keményebben figyelmeztetett a német alkancellár

Edit

Túl a 400 ezer koronavírusos betegen

Mazsi

A szíriai menedékkérők kitoloncolására készül Norvégia

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------