Főoldal » Meghalt a 70-es évek szívtiprója, David Cassidy
Külföld

Meghalt a 70-es évek szívtiprója, David Cassidy

A 67 éves színész és énekes halálát súlyos szervleállás okozta.

 

David Cassidy, aki a 70-es években Amerika első számú szívtiprójának számított, 67 éves korában elhunyt – adta hírül a család közleményében.

“David szerettei körében, szívében örömmel és régóta tartó fájdalmaitól megszabadulva hunyt el. Köszönetet mondunk azért a sok szeretetért, amit iránta tanúsítottak az elmúlt években.”

A sztárnál az év elején demenciát állapítottak meg az orvosok. Fotó: Sipa USA

David húszévesen került be a The Partridge Family című sorozatba, mely után tinik ezrei ragasztották plakátját szobájuk falára. Cassidyt, akit kezdetben csak színészi tehetsége és külseje miatt favorizáltak a sorozat készítői, nem sokkal később rájöttek, hogy énekhangban sem utolsó, onnantól ő lett a széria betétdalainak előadója is. A sitcom égisze alatt tíz lemez, plusz öt önálló album jelent meg, melyeket milliós számban kapkodtak el a rajongók, ezzel világhírű popsztárrá téve a fiatal Davidet. 1970-ben, mint legjobb új előadó Grammy-díjra is jelölték, melyet végül nem nyert el.

Cassidy az év elején jelentette be, hogy demenciát diagnosztizáltak nála orvosai. Sajtósa nyilatkozata szerint a napokban bekövetkezett súlyos szervleállása vezetett halálához.

Forrás: hirado.hu, dailymail.co.uk

Hasonló hírek

Fegyvert rántottak a bevándorlókra Calais-ban

Edit

Hamisan vádolták a Korán-égetés miatt meglincselt afgán nőt

info

Terrorveszélyre figyelmeztették a brit atomerőműveket és repülőtereket

Edit