Hirmagazin.eu
Főoldal » Megfojtotta, majd bebetonozta szeretőjét!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megfojtotta, majd bebetonozta szeretőjét!

Szeretném, ha végre elítélnének és vége lenne ennek az egésznek – mindössze ennyi hozzáfűznivalója volt C. Zoltánnak ahhoz a hangfelvételhez, amin azt bizonygatta szeretője rokonainak, fogalma sincs hova tűnhetett a nő.

Megfojtotta, majd bebetonozta szeretőjét

A felvétel néhány héttel azután készült, hogy a 46 éves férfi 2013. április 15-én megfojtotta S.-né F. Krisztinát és holttestét saját háza pincéjében elásta majd lebetonozta. Szerdán a bíróság elsőfokon be is fejezete az ügyet és a férfit emberölés valamint lőfegyverrel való visszaélés miatt 10 év börtönre ítélte.

A büntetés kétharmadának letöltése után vizsgálhatják felül az ügyét és az előzetes letartóztatásban töltött időt is beszámítják, vagyis nagyjából 4 és fél év múlva lehetne szabad. Az ítélet azonban nem jogerős, mivel a döntés ellen a vádlott és az ügyész is fellebbezett. A nőt kilenc hónapig eltűntként körözték, végül az autója vezette el a nyomozókat C. Zoltánhoz. A tárnoki férfi ugyanis a gyilkosság után szeretője dzsipjét egy tatabányai garázsban tárolta, csakhogy a bérleti díjat nem fizette, ezért a tároló tulajdonosa feljelentette a rendőröknek. A nyilvántartásból azonnal kiderült kié a kocsi, C. Zoltán pedig vallott. Beismerte a gyilkosságot és azt is megmutatta a rendőröknek hova betonozta be a kétgyermekes asszonyt.

„Ez nem viszony volt, hanem iszony” – foglalta össze röviden a kapcsolat lényegét Parti Ágnes, a férfi ügyvédje.

A viszonyból lett iszony – hosszabb-rövidebb megszakításokkal – mégis 20 évig tartott. S.-né F. Krisztina mindössze 16 éves volt, amikor megismerte a nála 11 évvel idősebb férfit. A meggyilkolt nő édesanyja szerint az első és a legnagyobb szerelem volt lánya életében, és még akkor sem tudtak egymástól elszakadni, amikor mindketten családot alapítottak. Bár Krisztina 2007-ben elvált férjétől, C. Zoltán viszont még ekkor sem hagyta ott feleségét és gyerekeit, viszont szeretőjével sem szakított.

“Annyiszor hitegette. Annyiszor csalt ki tőle pénzt. A lányom gyors kölcsönt vett fel, csak hogy el tudjanak utazni Horvátországba, ahova a férfi végül a saját családjával ment el nyaralni. Hiába mondtuk, hogy hagyja ott, előbb-utóbb mindig visszanyúltak egymáshoz. A gyilkosság előtt arról volt szó, hogy egy hétre “eltűnnek”, hogy kicsit kettesben legyenek. Valószínűleg ez is csak mese volt” – mondta a tárgyalás szünetében a nő édesanyja, Bíró Sándorné.

A férfi ügyvédje szerint C. Zoltán nyilván nem találta otthon azt a harmóniát, amire vágyott, ezért máshol „keresgette a saját maga boldogságát”. Szeretőjénél és, mint ahogy az az eljárás alatt kiderült, még jó pár másik nőnél. Egyikőjüktől egy fia is született, aki most 12 éves. Mindemellett S.-né F. Krisztina mániákus ragaszkodását is el kellett viselnie.

„Védencem elkeseredettsége egyre fokozódott. A bűncselekmény elkövetése előtt minden bejelentkezés nélkül megjelent nála a sértett és vitatkozni kezdtek. Ügyfelemből pedig kitört az elmúlt 20 év keserűsége és kilátástalansága″ – mondta védőbeszédében C. Zoltán ügyvédje.

A férfi az utolsó szó jogán nem mentegette magát, inkább szeretője családjához fordult és bocsánatot kért.

„Tisztában vagyok azzal, hogy arra amit tettem, nincs bocsánat. Nem azért mondom ezt, mert félek a börtöntől. Sokkal nagyobb büntetés nekem azzal a tudattal élni, hogy elvettem egy ember életét″ – mondta.

A meggyilkolt nő családtagjai sírva hallgatták a férfit. Őszinte megbánás helyett viszont taktikai lépésnek érezték a rövid monológot.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Megrázó videóval üzen a magyar bicikliseknek a rendőrség! – VIDEÓ

Edit

Tragikus: kerékpárost gázoltak halálra Békéscsaba külterületén tegnap este

Géza

Elsüllyedt egy tolóhajó Százhalombattánál

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------